La multi ani!
Salut comunitate!
As dori adaugarea, pe un site vechi de muzica, a unor noi pagini care sa contina versurile unor melodii populare. Problema este ca nu stiu cat de legal este, daca imi poate afecta contul de Adsense si de aceea m-am hotarat sa va cer parerea in acest post.
Mare parte dintre versuri nu sunt publicate pe site-urile de profil, ceea ce ar fi si o buna parte de "continut original".
Exemplu random:
Aseară pe-n'serate - versuri Populara feat Varianta Cântată De Mine Când Eram Mic În Baia Mare | Versuri.ro
Numai ca voi adauga si un videoclip la respectiva melodie si doar un singur anunt adsense in footer, cam cum arata in pagina de mai sus. Mai degraba doresc sa dirijez traficul de pe aceste pagini cu versuri catre alte pagini mai importante, cu un continut bogat. De aceea nu ma intereseaza sa umplu pagina cu 3 anunturi, 1 fiind suficient.
Sunt legale astfel de pagini?
Se supara cei de la Adsense daca public asftel de continut pe site?
Voi cei care detineti astfel de site-uri cu versuri cum creati "partea legata" a acestor publicari?
Trebuie adaugat ceva la termenii si conditiile de utilizare a site-ului?
Trebuie sa intreb fiecare interpret in parte daca imi acorda acordul de publicare a versurilor pe site?
Care sunt pasii care ar trebui urmati?
Orice informatie care ma poate ajuta este bine venita.
Multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestei postari si postarii de raspunsuri!
Cu stima si deosebit respect,
Stefan![]()