Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Fiscul va afla direct cine sunt proprietarii domeniilor.ro

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Ciudati Daca imi cumpar acuarele, o sa platesc impozit pe ele pt ca as putea face tablouri de mii de euroi?
    Totul e posibil cu PSD daca au tras concluzia ca trebuie sa dai CASS chiar si daca nu ai venituri ( sau mai mici decat minimul pe economie - nu stiu de ce nu minimul garantat de stat - adica 100 100 si ceva de RON ), nu ar fi de mirare sa se puna impozit pe penel ... e vina ta ca ai si nu folosesti la real alor valoare aceste minunate instrumente! Sa nu te cheme sa vii in RO sa dovedesti ca nu faci bani cu ele, sau sa depui formularul FFN xx02 trimestrial, astia-s plini de idei, mai ales ca au o gaurica cam mare in bugetul real fata de cel estimat!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    296
    Putere Rep
    28

Implicit

Ciudati Daca imi cumpar acuarele, o sa platesc impozit pe ele pt ca as putea face tablouri de mii de euroi?
    Daca pe acuarelele respective ai adsense, linkuri afiliat, alte reclame.
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

DA.
    Alta intrebare !

CosminAlexandru este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

ROTLD apartine de guvern , ei stiau deja cine sunt proprietarii de domenii .... o stire de dragul de a fi !

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    56
    Posturi
    301
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de CosminAlexandru Vezi Post
    ROTLD apartine de guvern , ei stiau deja cine sunt proprietarii de domenii .... o stire de dragul de a fi !
    Habar n-au. Zi-mi si mie un API care functioneaza pentru vreo institutie de stat, sau macar o aplicatie facuta pe bani grei care sa fie cat de cat ok. Tocmai ce completez un formular de 4 pagini pentru INS cu date care exista in bazele de date de la stat. Acum 2 saptamani mi-au blocat contul bancar si trimis 2 somatii sa platesc sume deja platite. Habar n-au sa faca o investigatie, singurul lucru pe care sunt in stare sa-l faca, si mi-e teama ca o vor face, e sa bage pe gat un impozit forfetar dupa bunul lor plac.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    35

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

La fel ca si colegul de mai sus, Cred si eu ca e un pas bun in functionarea normala a unei tari si nu are treeaba cu ...... din PSD (incerc sa nu mai injur).

O parte din voi care ati lucrat cu mine stiti ca eu lucrez doar cu factura platesc impozitele la stat si asa mai departe. Ceea ce e normal sa facem cu totii pana la urma daca inregistram venituri. Nu e prea fair ca concurenta mea sa vanda mai ieftin pentru ca oricum nu plateste taxe la stat. Daca ai un domeniu .ro cu blog personal banuiesc ca nu se ia nimeni de tine, dar daca ai 100-500 si spui ca nu castigi nimic din ele.... zau daca nu e dubios...

2. Daca voi interactionati doar cu oamenii de la ghieu, va rog eu nu-i mai bagati pe toti in aceasi oala, cei de la birourile de criminalitate informatica si altele stiu si de bitcoin, stiau si de e-gold acum 7-8 ani si au facut arestari in directia asta, stiu si tehnic cum functioneaza un site sau cum poate fi monetizat.

In schimb aia din parlament nu stiu nimic decat sa fure. Aia ar putea avea idei crete.

Daca domeniu poker.com este evaluat la un milion de euro, si tu esti detinatorul lui nu crezi ca trebuie sa stie ficult asta? Cu ce e diferita o casa de 1 mil de euro fata de un teren de 1 mill de euro sau fata de un "teren virtual" numit domeniu de un milion de euro?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Si daca am poker.com dar il tin gol, ar trebui sa platesc impozit pe el pentru ca valoreaza un milion de euro?

Sau ar trebui musai sa il dezvolt doar pentru ca valoreaza mult si ar vrea si ri niste taxe?

Stie anaf-ul ca din 200 de domenii .ro pe care le am inregistrate, peste 100 sunt doar siteuri de suport (sateliti) si eu platesc taxa anuala de prelungire + gazduire la fiecare doar ca sa sustin un alt proiect?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu e chiar asa, trebuie sa si demonstreze cumva ca tu ai venituri. Si anaf nu pune taxe, anaf incaseaza taxele prevazute de lege sau verifica plata lor. Cred ca sunt mai interesati de unul care are 500 de domenii si e asistat social decat de unul care si plateste ceva la stat.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

Si nu iti ia impozit ca ai un domeniu de 1 mil de euro, doar te intreaba cum l-ai doandit, la fel cum te intreaba si de Rembrandt-ul de pe peretele din sufragerie. Si nu nu e nimic suspect in a fi sarac lipit pamantului dar a avea un tablou scump sau un domeniu scump.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th September 2015, 17:16
  2. Proprietarii de domenii .ro vor plati o taxa anuala
    De segamarius în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 147
    Ultimul Post: 3rd January 2015, 20:37
  3. Cum poti afla cine te urmareste pe Internet
    De Eradu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th May 2013, 22:01
  4. Răspunsuri: 5