Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Anuntul.ro urmarit penal pentru proxenetism

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    46

Implicit

Nu-i problem, fetele s-au reprofilat rapid, acum fac masaj de relaxare tot acolo pe site, dar la alta sectiune: Prestari servicii - servicii diverse Bucuresti - anuntul.ro

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Nu-i problem, fetele s-au reprofilat rapid, acum fac masaj de relaxare tot acolo pe site, dar la alta sectiune: Prestari servicii - servicii diverse Bucuresti - anuntul.ro
    Dupa cum ii pun oamenii link ma faci cred ca este campanie de marketing, au primit in 2 zile mai multe link-uri naturale decat in ultimii 5 ani si nu cred ca era vorba de DNA-ul ala care pune catuse ci de o firma de SEO "Dam N-linkuri All natural"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    35

Implicit

Raspuns Anuntul:
    Cod:
    http://www.gandul.info/stiri/reactia-firmei-anuntul-telefonic-dupa-ce-a-fost-pusa-sub-urmarire-penala-pentru-proxenetism-14111871

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Am un site de turism. Promovez hoteluri. In hoteluri se practica prostitutia. Se stieeeeeeeeeeeeeee?

Sunt infractor si am dosar penal, pentru ca eu prin promovarea hotelului, promovez prostitutia?

-----

Am un site de anunturi. Clientii vand masini. Cineva cumpara o masina si are accident nefericit.

Sunt infractor si am dosar penal, pentru ca eu am promovat masina cu probleme?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Gluma gluma dar in fata organelor lege esti vinovat de orice pare ca esti vinovat. Daca ceva se poate interpreta se va interpreta din perspectiva lor.

Nu cred ca ii invat eu pe procurori cum se face ca sa nu mai fie interpretare ci sa fie sigura treaba dar:
    In locul lor m-as da "peste" si as merge cu un flagrant sa le dau bani personal ca sa imi faca o rubrica mai mare pentru niste femei ce practica prostitutia. As fi clar in exprimare si in oferta. As da banii. Ar aparea sectiunea cu dedicatie sau anunturile cu pricina. As venii cu mascatii. Vreo cativa ani la relaxare.

"Am un site de turism. Promovez hoteluri. In hoteluri se practica prostitutia. Se stieeeeeeeeeeeeeee?"
    Da, daca promovezi clientilor oferta prostituatelor, esti vinovat. Atat ca trebuie dovedit.

shiprian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    116
    Putere Rep
    35

Implicit

Problema este mult mai simpla dpdvl.site-ul a primit bani pentru promovarea serviciilor de prostitutie, si a dat si factura.
    Daca procurorii au o prostituata care zice : da sm gasit un client pe site-ul anunt.ro atunci ii clar definitia proxenetismului.
    Si este destul de clar ca au asa ceva.
    O sa se creeze precedent. Este ilegal sa faci asa ceva. Anuntul.ro o ia in bot.restul scapa si se schimba sistemul.

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    45
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit

Foare bine a procedat justitia romana. Anuntul.ro promova (contra cost) prostitutia, neste un lucru clar.

Pai ce legatura aveau acele sute de anunturi pentru SEX cu o rubrica de MATRIMONIALE ?

Cuvantul matrimoniale face referire directa la casatorie, nicidecum la SEX domnilor.
    Cine se va grabi sa comenteze offtopic, il rog mai intaii sa deschida un dictionar al limbii romane, daca nu a facut-o deja.

Daca anuntul.ro publica contra cost anunturi destinate adultilor, anunturi in care se descria clar meniul oferit de prostituate, mi se pare normal sa fie urmarit penal intrucat promova prostitutia, INTERZISA in Romania.

De exemplu : orice site care ar publica anunturi (cu plata) referitoare la vanzarea de droguri, postul ilegal de arme, etc... ar fi urmarit penal intrucat drogurile sunt ILEGALE, precum prostitutia.

In rezumat ! A nu se mai confunda cuvintele MATRIMONIALE si SEX.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Am auzit ca procurorii au indentificat operatorii de telefonie prin care doamnele comunicau cu clientii si au dispus amendarea acestora pentru favorizarea proxenetismului. De asemenea vor sa extinda acuzatiile penale si asupra constructorilor de blocurilor si cladirilor in care se presta efectiv activitatea si constructorilor trotuarelor de pe strazile Mircea Vulcanescu, Stefan Furtuna, Calea Plevnei, Calea Grivitei, Buzesti, Bulevardul Dacia si Strada Garii de Nord deoarece prin constructiile acestora au facilitat practica prostitutiei si au dispus persoanelor care practica prostitutia un mod facil de a racola clienti. Acestia(n.r. procurorii) au sustinut ca singurul motiv pentru care strazile si trotuarele mai sus amintite au fost asfaltate si nu sunt pline de gropi, iar iarna sunt deszapezite, este pentru a facilita practica proxenetismului.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Am auzit ca procurorii au indentificat operatorii de telefonie prin care doamnele comunicau cu clientii si au dispus amendarea acestora pentru favorizarea proxenetismului. De asemenea vor sa extinda acuzatiile penale si asupra constructorilor de blocurilor si cladirilor in care se presta efectiv activitatea si constructorilor trotuarelor de pe strazile Mircea Vulcanescu, Stefan Furtuna, Calea Plevnei, Calea Grivitei, Buzesti, Bulevardul Dacia si Strada Garii de Nord deoarece prin constructiile acestora au facilitat practica prostitutiei si au dispus persoanelor care practica prostitutia un mod facil de a racola clienti. Acestia(n.r. procurorii) au sustinut ca singurul motiv pentru care strazile si trotuarele mai sus amintite au fost asfaltate si nu sunt pline de gropi, iar iarna sunt deszapezite, este pentru a facilita practica proxenetismului.
    Genial Incepusem sa citesc si pe masura ce citeam ma umfla rasul

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Ce se vede la suprafata nu e tot timpul intregul puzzle! Aici insa si pe ce se vede la suprafata pare ca se incadreaza in acuzatie. Prostitutia nu mai eincriminata daca face fata treaba singura. Dar cand ii pui la punct infrastructura si iti iei partea ta, se cheama ca esti proxenet si e infractiune!

Acuma ca prin infrastructura intelegem protectie, camera, etc. e una, insa nu vad de ce am reduce un site din discutie, cata vreme facea exact acelasi lucru. Mai ales ca, repet, lucrurile sunt convins ca sunt mult mai adanci decat ce se vede la suprafata (altfel nu s-ar justifica o ancheta pe baza principiului oportunitatii, din punctul meu de vedere). Problema e ca s-ar putea sa fie o intreaga retea si intermedierea sa fie mai larga. Probabil ca au vrut sa se ascunda sub masca asta, astfel incat sa para ca fetele isi faceau singure reclama si actionau pe cont propriu. Dar nu m-ar surprinde ca de fapt pestele sa puna si pozele si sa cumpere reclama si anuntul si sa negocieze banii (sau ma rog, un prepus de-al lui) si atunci, site-ul care vindea reclama nu vindea de fapt reclama la 100 de fete care se promovau ci la un ins care le "promova" pe toate. Ori relatiile sa fie si mai stranse, cine stie.

Cert e ca nu prea mai pot merge la infinit lucrurile in genul asta: "Nu stiu, nu ma bag - eu credeam ca e in regula..." In afaceri trebuie sa existe si o anumita responsabilitate care sa nu fie anihilata atat de usor de dorinta de a face mai mult. Azi pun prostituate, maine se vor pierde printre anunturi si pedofili si cine mai stie ce. Ca sunt sigur ca aia platesc bine!

Cam aceeasi poveste cu: nu am drepturi de autor, dar e luat cu embed (de pe un site obscur pe care se intampla ca sa mi-l fi urcat un amic. intamplator!)

E bine ca intra procurorii si in online. Cati tepari nu au fost si aici pe forumul asta si nu s-au ales decat cel mult cu mustrari din partea noastra si excludere. Dar poate el a continuat sub alt nume.

Repet! Cred si sper ca nu se va mai putea merge mult pe principiul "Eu vrut bicicleta, dar oricum am asamblat-o, tot mitraliera a iesit "
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care este ultimul film urmarit ?
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th May 2012, 20:38
  2. Personaje de urmarit pe Twitter
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th April 2009, 11:16
  3. Ce vi se pare mai lame/penal?
    De Ciprian Sorlea în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 10th January 2008, 19:40
  4. anuntul.ro
    De miealex în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th May 2007, 19:41
  5. Anuntul
    De anuntul în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st February 2006, 22:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.