Postat în original de
IulianC
Idea era ca nu ii poti oferi ca PFA un anume soft sau bun fiindca nu detii cod CAEN sau calificare pentru realizarea de softuri, pagini web, platforme etc asa ca ii ofera asta persoana fizica gratuit in urma unui contract de comodat.
6201 Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client) Aceasta clasa include activitatile de scriere (programare), modificare, testare si asistenta privind produsele software.
6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei
6203 Activitati de management (gestiune si exploatare)a mijloacelor de calcul
6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
6312 Activitati ale portalurilor web
Tot nu inteleg rostul contractului de comodat .... Unul dintre noi are o problema de perceptie. Practic te scarpini cu mana stanga la urechea dreapta.

Postat în original de
IulianC
Am o curiozitate legata de contractele de comodat.
Cate contracte de comodat poti incheia cu sine ca PFA sau cu alti pana incepe sa bata la ochi ca ceva nu e ok si sa te ia la intrebari?
Eu sincer as incheia cu mine insumi nu cu sine. Dar e doar parerea mea. Eu deja am doua comodate incheiate: pe sediu si pe masina. E mult? E putin? Inca nu m-a luat nimeni de maneca.
Ultima modificare făcută de Robert; 5th January 2014 la 23:28.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!