Pentru ca banii sunt mai 'scumpi la vedere' in ultima perioada, m-am gandit sa va propun o varianta de troc cu produse si servicii, contra linkuri. Siturile pentru care vreau linkuri sunt serioase, fara spam, etc.
Pot sa ofer:
1. Un set de lentile de contact colorate la alegere, solutie 100ml, suport, expeditie = valoare 89 lei Lentile de contact colorate sau lentile+ 360ml + suport +expeditie = 103 lei. Sotia ta va fi extrem de incantata daca-i faci astfel de cadou
2. Clipuri video de genul Video-Prezentatori | SEO Studio (valoare 60-90euro) sau Clipuri Video Publicitare | SEO Studio (valoare 80-120 euro). Clipul video va creste cu siguranta rata de conversie de pe situl tau.
Caut
1 Advertoriale sau articole de preferat doar in text, pentru nisele: frumusete, femei, sanatate, culinare. Ma intereseaza prea putin/ aproape deloc linkuri sidebar. In special situri romanesti, dar am caut si ceva in spaniola.
2. Doar situri/bloguri de calitate, cu vechime/autoritate. Nu ma intereseaza linkuri din retele de situri, sau situri facute doar pt a vinde linkuri. Prefer linkuri putine si bune.
3. Ceea ce ofer eu poate fi discutat/negociat in functie de oferta voastra particulara.
Multumesc pt timpul acordat.
Daniel