Buna ziua stimati colegi seopedisti,

M-am gandit de multa vreme sa deschid acest thread pentru a afla parerile dvs., a celor care va traiti o mare parte din timp fie lucrand in mediul online, fie navigand si citind diverse informatii utile (sau mai putin utile).
De ce aici? Pentru ca este un studiu de caz in toata regula si intentia mea este una cat se poate de simplista, si o voi explica in cativa pasi pe care dvs. ii puteti "parcurge" pentru a determina rezultate cat mai bune si mai utile acestui studiu (care, cu siguranta ne vor fi folositoare tuturor):

1. Cum ma pot indragosti de un site? (design, functionalitate, continut, concursuri, newsletter, etc.)

2. Dragoste la prima vedere? (am intrat pe un site si efectiv mi-a placut la nebunie, nu ma "indragostesc" asa usor de o "bucata de soft" )

3. Care este marea mea iubire online? (site-ul/site-urile pe care il/le frecventez si nu ma pot dezlipi de el, pentru ca pur si simplu reprezinta marea mea "dragoste online" si care este motivul care v-a determinat acest sentiment atat de puternic)

4. * Optional: Cat de util considerati acest thread acordandu-i o nota de la 1 () la 5 () in vederea realizarii si dezvoltarii unui nou proiect in mediul online?

5. Obligatoriu: Va doresc o zi cat mai frumoasa in continuare si astept cu deosebit interes feedback-urile dvs.!

Cu respect,
Andrei