Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Referali

startblog este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Question Referali

Pentru ca nu am gasit nici un thread despre asa ceva, m-am gandit ca nu strica sa auzi si parerile altora. Deci, cine castiga din programe de afiliere sa faca un pas in fata si sa ne zica cat castiga si din ce fel de programe (ex: n% din vanzarea unui produs, programe gen bux.to)
    Salut.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu am insistat pe affiliate marketing pana acuma, dar vreau sa ma apuc serios in scurt timp. Ce am incercat :

https://affiliate-program.amazon.com/ - Affiliate de la amazon. Usor de implementat, usor de track-uit si safe. Am avut foarte putine vanzari pe el (cam 1 la 10,000 de unici).

http://www.usfine.com/affiliate/affsignup.php - Am vandut World of Warcraft E-gold cu usfine. E un affiliate specific, deci doar daca ai ceva in domeniul MMO'urilor merge. La inceput pareau cam shady, ceva indieni cu engleza stricata, dar mi-au trimis banii la timp, spre surpriza mea. Programul lor e si CPC si CPA, imi facea cam 100 Euro/luna de pe un site cu 2k unici pe zi.

www.spugnort.com - Tot asa, pe nisa World of Warcraft si MMO-uri. Am vandut (si inca vand) ghid-uri de la ei. Face o vanzare la 4-5 zile, dar e pus pe un pet project al meu care l-am cam lasat in paragina.

www.cj.com - Mi-e rusine sa zic cati bani am facut cu cea mai mare retea de affiliates din lume De-un suc si-un popcorn.

Cat despre bux.to si site-uri care promoveaza spam-ul ca principala metoda de marketing...ma abtin. Nu zic ca nu se pot face bani, pentru ca nu stiu si nu am incercat, da cred ca tre sa fii al naibii de enervant sa faci bani cu ele (ceva gen MLMistii aia care te duc pe la intalniri si te pun sa semnezi si iti sar in fata cu oferte tentante de marketing porcesc).

startblog este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit

Merci de informatii. Cat despre cj.com , sunt putin confuz, nu mi se pare deloc user friendly. Cred ca din tot ce ai enunmerat mai sus cel mai ok ai iesit cu MMORPG-urile. Succes in continuare.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Da, cu MMO-urile se fac mai usor bani cu affiliates decat cu CPC (din ce am vorbit cu alti webmasteri pe nisa asta) dar majoritatea site-urilor/ghidurilor care platesc bine lucreaza prin ClickBank si romanii nu isi pot face cont CB. De-aia am apelat si eu la tot felul de programe de afiliere secundare.

Si eu m-am cam pierdut pe CJ cand am intrat prima data. A fost complicat si pana am facut contul si nici nu am facut bani cu el. Cred ca e mai degraba pentru "big fish", nu pentru site-uri marunte.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

din câte ştiu referalii de prin amazon sunt unii din puţinii toleraţi de TOS-ul adsense.. greşesc?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

bux-urile mi se par o mare prostie. CJ, clickbank dar si site-urile affiliate directe poate ca ar merge. Eu am facut 7 vanzari deja la hostgator fara sa fac nimic, doar din cateva bannere puse pe site-uri. nu e mult raportat la luni, dar e binevenit.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

cât te plăteşte hostgator dacă le aduci clienţi şi în funcţie de ce?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

50$ sau chiar mai mult in functie de cate vanzari faci lunar ~ daca omul care a venit prin linkul/bannerul tau isi cumpara hosting de la ei.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Cati unici ai trimis spre hostgator ca sa faci 7 vanzari? Eu am cam 300 de unici si nici o vanzare.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

http://www.hostgator.com/affiliates.shtml -mă tentează să încerc. Are ceva de comentat TOS-ul de la Adsense dacă pun banner de la ei?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Script referali
    De Skinnerul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 31st May 2009, 12:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •