eu am la BRD
BRD-NET nu are nimic in plus sau in minus fata de restul
isi face refresh la cam 3-6 ore
Taxa este de 1 euro pe luna... pot sa spun ca sunt multumit !
eu am la BRD
BRD-NET nu are nimic in plus sau in minus fata de restul
isi face refresh la cam 3-6 ore
Taxa este de 1 euro pe luna... pot sa spun ca sunt multumit !
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu am la Bancpost. Mi se pare invechit sistemul lor. Am facut un transfer din contu de card in cel curent dar invers nu pot face operatiuneatot trebuie sa merg la banca.
ok motive.
- usor de utilizat
- interfata usoara, intruitiva, seamana 100% cu self'banc-urile de la agentii.
- pot face plata catre orice iban fara sa fie nevoie sa fac o cerere in plus la banca (de exemplu la brd nu se poate decat dupa ce ceri sa poti face plati catre un anumit iban)
- extras pe perioada, extras lunar
- posibilitate salvare tranzactii pentru plati viitoare
in atasament aveti formularul de plata.
Vezi demo.Cod:https://bt24.btrl.ro/bt24/
Am eu de la Transilvania. Se actualizeaza foarte greu, 3-10 zile si asta mereu imi creeaza probleme, pentru ca niciodata nu stiu cati bani am, decat daca imi calculez singur.
Cred ca o sa imi fac la ING, pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ei.
De peste 3 ani folosesc IB de la BancPost. Probleme, extrem de rar. Logare simpla, procesari de op-uri la intervale orare rezonabile, comisioane identice cu cele de la ghiseu. Se pot vedea toate conturile, indiferent de moneda, inclusiv cele de card, se pot scoate extrase si viziona platile in timp real.
Mai nou, am luat si de la Piraeus Bank. Utilizare foarte greoaie, instructiuni de folosire ale tokenului extrem de putine (un cartonas!) si alambicate, tispe parole si parolite; comisioanele mai mici nu reusesc sa contrabalanseze lipsa de usurinta in utilizare.
Ultima modificare făcută de DMB; 2nd October 2007 la 11:34.
1. Raiffeisen online. E cel mai usor de accesat, dar e cel mai neergonomic si are o mare buba: nu poti vedea de unde au intrat in cont banii.
E ff. buna lista de plati directe furnizori. Platesc automat curentul si gazele
2. Ex HVB, Actual Unicredt (folosesc sisteme diferite).
Foloseste un Java Applet. Problema era ca serverele erau in Austria si mergeau ... din parti.
Daca esti pe un computer ce nu are Virtual Machine instalat.. esti fript !
3. ING - usor de folosit si foarte rapid. Il prefer din toate cele 3 testate de mine.
Face PDF-uri automat, e ff intuitiv, are autocomplete, daca ai mai multe conturi si vrei sa misti $ intre ele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)