Am o rugaminte la cei care vand link-uri sau advertoriale cu contract, si daca acele link-uri/advertoriale sunt cu abonament lunar/anual, v-as ruga sa imi trimiteti un draft de contract pentru inspiratie.
Multumesc.
Am o rugaminte la cei care vand link-uri sau advertoriale cu contract, si daca acele link-uri/advertoriale sunt cu abonament lunar/anual, v-as ruga sa imi trimiteti un draft de contract pentru inspiratie.
Multumesc.
Ar fi de ajutor, deci dacă are cineva, rog să trimită și mie un draft.
Revin cu rugamintea daca are cineva un draft de cotract pentru vanzarea de link-uri / advertoriale.
Multumesc.
Cel mai simplu ar fi sa cumperi link-uri sau advertoriale de la o agentie care vinde exact ce vinzi tu. Ea va avea un contract foarte bine pus la punct.
Sau poti folosi ca baza unul de mai sus, la care adaugi tu diverse clauze in functie de serviciile tale si profilul clientului si politica firmei tale.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
hai mah ca nu e asa de complicat de facut un contract.... cauti modele de contract cadru, stergi ce nu ai nevoie din el, de exemplu eu am renuntat dupa niste ani la punctele cu penalizari pentru intarzierea platii facturilor... apoi pui ce servicii ofer, advertorial perioaa, conditii (maxim 3 linkuri) ce vrei tu acolo si in parta cealalta ce si cum trebuie sa plateasca....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)