1st November 2013, 19:47
4 out of 4 members found this post helpful.
Inainte sa fim seo-isti, programatori, tractoristi, etc suntem in primul rand oameni. Am citit regulamentul, n-am stiut ca 20 de posturi ala e cu steluta, si cum ma ardea la degete am postat intr-o sectiune asemanatoare dar non-comerciala, constient ca am gresit sectiunea, lucru recunoscut de mine in primul rand al postarii. Atentie, Tom, am specificat ca platesc pe loc, prin ce metoda doreste utlilizatorul, deci n-am avut nici o clipa intentia de a primi ceva pe gratis. Culmea e ca daca nu mentionam plata puteam formula anuntul astfel incat sa "nu gresesc" sectiunea.
Ma asteptam la o avertizare din partea moderatorilor si o acceptam cu sufletul impacat. Pentru ca moderatorii isi pierd timpul lor pretios sa mute postarea unde trebuie si pentru ca asta e rostul moderatorilor, sa aplice regulamentul pentru a preveni debandada. In schimb moderatorii au fost probabil ingaduitori ori nepasatori, dar s-a trezit un utilizator justitiar sa-mi dea rating negativ pentru ca am gresit sectiunea. Cu ce l-am deranjat eu insa pe individul care mi-a dat negativ? Cu ce l-a ajutat pe el, cu ce l-a facut mai bun, faptul ca mi-a dat negativ? Ce caracter e ala, sa faci rau gratuit?
O seara frumoasa va urez, domnilor! Rog un moderator sa inchida.