Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Intuitie vs cifre?

Vizualizare arbore

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Daca "intuitia" iti spune sa te iei dupa calculele lui Hakuna atunci o bestelesti rau de tot.
    Din cele 140 de cautari lunare, chiar si la concurenta mica cu loc 1 in organic si/sau adwords pe toate din ele mi-e greu sa cred ca vei obtine un CTR mediu > 30%.
    Deci mai ajusteaza serios, inmulteste cu 0.3 maxim, eu as sugera 0.22 char si daca esti ultra-agresiv in adwords si super tatic in seo.

In plus Hakuna se cam scarpina in fund cu mana pe dupa umar; las celor mai rai de gura sa descopere de ce am inrosit eu cate una-alta.
    Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Daca ai 140 x 10 long tail = 1.400/30 = 46.6 vizitatori la o rata de conversie de 5% [0.466x5]= 2.3 produse/zi x 30 = 69/luna ....
    LE: Datorita orei tarzii postez si concluzia scarpinatului: imparti ceva la 30 si apoi inmultesti cu 30.
    X / 30 * 30 egal cu X toata ziua.

LE2: Rata de conversie de 5% i-o accept tinand cont ca ai spus ca nu prea ai concurenta si mergand pe premiza ca ai preturi similare celor 2 din nisa.

LE3: Daca vinzi un produs ce se comanda repetitiv (de exemplu hartie pentru imprimante si nu imprimante) atunci s-ar putea ca sa fie mai mari castigurile decat cele calculate datorita fidelizarii clientilor si plasarea comenzilor direct, fara a se mai trece prin cautari de timpul "hartie a4 90gr", cautari pe baza carora au fost realizate estimarile.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 7th July 2013 la 23:13.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. merita domeniile .ro cu sufixe din cifre?
    De diasomie în forumul Domenii
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th August 2011, 16:20
  2. cifre in denumirea domenului ?
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th May 2009, 16:23
  3. cumpar domeniu .ro din doua cifre sau litere
    De murphy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 26th January 2009, 01:00
  4. Verificare card paypal prin cod de 4 cifre
    De misu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th June 2008, 16:06
  5. Cifre in numele domeniului
    De zeusillah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •