Cristi Mezei nu se referea la a cumpara un script. Se referea la publicitatea platita.
Cat despre x-cart nu stiu ce sa zic, toate sunt cam la fel, difera de modul de gandire al celor care l`au facut. Daca totusi vrei sa cumperi un shopping cart eu iti recomand cs-cart. Mie mi s`a parut destul de cuprinzator si are foarte multe module care te pot ajuta in relatia ta cu clientii. Ideea acestui thread era care dintre cele doua sunt reprezentate cel mai bine, care se folosesc cel mai mult si cu cata usurinta. Si inca ceva cat de usor schimbi un template. Spre exemplu la osCommerce e o adevarata filozofie. Decat sa te apuci sa`l modifici mai bine cumperi un template gata integrat in soft.
Si ca o parere... nu conteaza ce shop vrei sa deschizi. Conteaza ce soft folosesti pentru shopul respectiv. Daca vrei sa vinzi calculatoare parerea mea este ca trebuie sa ai un configurator de produse (de ex). Modulele care iti sunt disponibile pentru softul respectiv, free sau platite. Zen-Cart si osCommerce au o comunitate extraordinara. Tot timpul apare cate un modul, cate ceva nou. Ca sa cumperi un cart de la altcineva trebuie sa vezi ce iti ofera si pe cat timp si da... cat costa. Ce module are si cat de usor pot fi integrate. Daca ai o platforma zencart sau oscommerce ai rapid acces la informatie, module etc. Deci practic te misti mai repede si nu te costa, asta bineinteles daca te descurci in coduri.
Multumesc pentru recomandare. cs-cart costa 200$ fata de x-cart care ajunge la 1.000$ cu cateva module adaugate.Voi studia cu atentie cs-cart si ce are in minus(daca are) fata de x-cart. Cat despre ultimele recomandari din ce ai scris mai sus , am experienta de 5 ani in vanzari offline, dar numai de 2 luni am intrat pe "piata siteurilor"(am facut contracost 2 situri din alte domenii). Daca ma mai poti ajuta cu informatii tehnice te rog sa nu eziti.
Lucrez de multa vreme cu OSC si mi-a oferit satisfactii deosebite. Este interesant si provocator, mai ales prin solutiile pe care le ofera comunitatea OSC.
Si mai interesant este urmatorul fapt: te gandesti sa implementezi un serviciu nou pe piata romaneasca, o facilitate aparte (sau care ti se pare tie asa). Ei bine, l-au facut deja, s-au gandit la asta. Nu trebuie sa dai decat un search pe contributii si add-on-ul exista!
Bafta!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)