Nu stiu ce ai facut tu cu OSC de ai avut satisfactii asa deosebite.
Nici nu vreau sa ma gandesc la ceva asa pervers
Revenind la o discutie serioasa: cu nenumaratele probleme de securitate cum ramane?
Nu stiu ce ai facut tu cu OSC de ai avut satisfactii asa deosebite.
Nici nu vreau sa ma gandesc la ceva asa pervers
Revenind la o discutie serioasa: cu nenumaratele probleme de securitate cum ramane?
blog Daniel Buca
Am avut prieteni priceputi care mi le-au rezolvat![]()
Acum mult timp am incercat sa folosesc o versiune modificata de OSC si am avut probleme foarte mari legate de urmatoarele:
- implementarea unui modul destept de marketing
- management de stocuri multi gestiune (gestiunea stocurilor se facea pe mai multe puncte de lucru si disponibilitatea produsului pe shop era in functie de anumite formule de calcul - ce ar fi trebuit sa fie editabile din admin)
- de sql injection nu mai zic
sa continui lista?
Daca mai sunt inca cateva mii de oameni care stiu cum e facut scriptul nu vi se pare normal ca orice bad code e cunoscut si poate fi exploatat de acestia?
blog Daniel Buca
Scuze ca postez intr-un thread atat de vechi, dar mi s-a parut cel mai potrivit.
De aproximativ o luna, studiez cu atentie optiunile care le am pentru o aplicatie de e-comm.
Incet, incet, am renuntat la ideea de a merge pe "mana" unei aplicatii free si am decis cumpararea uneia. Dupa mult browsing si research, au ramas in cursa doar 2:
Cs-cart si ClickCartPro.
In principiu, ambele PAR apropiate ca si raport calitate/pret.
Dar in timp ce pentru cs-cart am gasit feed-back si oameni care l-au recomandat (pe acest forum), nu am gasit nici o referinta pentru ClickCartPro ...
L-a folosti cineva de aici vreodata?
Si inca ceva: daca aveti timp sa va uitati si voi si sa-mi spuneti o parere obiectiva despre ClickCartPro.
Mersi.
Nu stiu ce sa`ti zic de ClickCartPro, insa iti recomand cu caldura cs-cart. Cel putin mie imi place ceea ce poate sa faca. Este simplu de skinat (foloseste smarty engine). Are o gramada de "features" si daca chiar mai ai nevoie de ceva in plus poti sa le trimiti un email si sa le spui ce doresti. Primesti raspuns instant si nu te costa prea mult. Din punctul meu de vedere este scriptul ideal de magazin online. Inca o chestie despre cs-cart, poti sa il modifici cum vrei tu prin a spune proprietarilor ce vrei. Spre exemplu daca vrei un magazin unic mai pui 100$ la scriptul acela si iti face ajustarile necesare.
Costica, ce anume vrei sa vinzi?
PS: nu fac reclama pentru cs-cartpur si simplu imi place.
Aplicatia de e-comm va fi folosita in doua directii:
1. Dezvoltarea de magazine proprii
2. Dezvoltarea de magazine pentru alti clienti (development)
Primul proiect este un modul de e-shop pentru un site tematic de print. Nu pot da mai multe detalii momentan![]()
Am facut cateva magazine cu cs-cart si il tot recomand de mai bine de un an de zile. Pentru proprietar, partea de administrare este excelent facuta. E usor de customizat (din pacate nu intotdeauna atat de mult cat imi doresc), are modul de mod_rewrite si e bine pregatit pt seo (poti modifica tagurile pt fiecare pagina/produs in parte de ex), o multime de variante de plati, cms, aproape tot ce vrei de la un magazin online si nu am auzit sa aiba probleme serioase de securitate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)