Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 30 din 30

Subiect: Presta Shop Vs Wordpress

tanshi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    29

Implicit

Personal nu am lucrat cu Prestashop, dar am incercat cateva pluginuri/teme ecommerce pentru Wordpress.
    Sunt ok daca ai cateva produse si ai cerinte mici, sau esti dispus sa te mulezi dupa ce iti ofera ele. Multe nu acopera cerinte care mie mi se par esentiale, cum ar fi factura in PDF, limitarea tarilor de unde se poate comanda, integrarea cu Google Analytics E-commerce Tracking...

Referitor la WP e-Commerce mentionat mai sus nu am deloc o parere buna, nu e compatibil cu nici un plugin! Am petrecut prea multe nopti albe din cauza lui ca sa il recomand cuiva!

Inca nu am reusit sa testez Woocommerce - despre pluginul asta ma auzit multe vorbe bune, poate ne spune cineva de aici o parere...

Pentru un magazin online, desi sunt fan WordPress, eu as opta pentru un script dezvoltat special pentru asta. Lucrez cu Magento si OpenCart si nu pot spune ca am avut probleme majore, le recomand (repet, PrestaShop nu am folosit inca).
    The best things in life aren't things

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Daca vrei sa arunci cateva produse in magazin si sa uiti de ele, merge orice.
    Gandeste-te la viitor, la bazele de date si la cine stie sa le descifreze. Gandeste-te si analizeaza daca poti importa un feed de produse in cazul in care vei avea nevoie, vezi cat costa un layout pentru fiecare din cee doua, gandeste-te daca poti genera un feed sau daca poti exporta usor toate produsele. Vezi ca la un magazin ai nevoie de tot felul de actiuni de genul asta.
    Din cate stiu eu, un programator care sa stie WP este mai ieftin decat unul care sa stie Presta. Ia si asta in calcul.
    Trust, but verify.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Presta Shop!
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

Dar de Magento ce spuneti dragilor? Eu am un shop pe wordpress si vreau sa migrez fiindca wp-ul poate fi o solutie pentru un magazin mic cu putine produse si de la care nu ai cerinte medii.
    Din pasiune, fotograf

rayden_to este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Buna ziua dragi colegi.
    Dupa cum probabil ati observat si in titlu, as vrea sa aflu parerea dvs vis a vis de o mare dilema a mea.
    As dori sa stiu din experientele voastre, ce script ati alege pentru un magazin online cu < 1000 de produse.

Pe deoparte Presta Shop e un script excelent, sincer fiind in topul preferintelor mele ca si script de magazin online.
    Pe de o alta parte, Wordpress + un plugin specializat face minuni. In plus, mi se pare mult mai usor customizabil decat presta shop.

Care ar fi optiunea voastra?
    Wordpress e usor de customizat dar la 1000 de produse, cand sa ai traffic mai mare o sa manance foarte multe resurse, aici ma refer la 1000 vizite macar, dar ca sa faci un site mai micut, 1000 produse + maxim 500 vizite, eu as alege wordpress

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de rayden_to Vezi Post
    Wordpress e usor de customizat dar la 1000 de produse, cand sa ai traffic mai mare o sa manance foarte multe resurse, aici ma refer la 1000 vizite macar, dar ca sa faci un site mai micut, 1000 produse + maxim 500 vizite, eu as alege wordpress
    Adu si argumente pentru ce ai spus mai sus, pentru ca nu sunt de acord. Iti fac magazin pe WordPress cu peste 1000 produse si iti arat ca nu are probleme, daca stii sa-l optimizezi cum trebuie.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu as alege Presta Shop. Cu wordpress poti intampina unele probleme daca doresti sa il folosesti drept magazin online.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de rayden_to Vezi Post
    Cu un plugin optimizat bine + W3 Total Cache nu vei avea probleme cu resursele.

Iar in special pentru cele in engleza, un CDN + CloudFlare ajuta enorm. Eu vreau sa imi fac downgrade la server datorita CloudFlare pentru ca acum platesc degeaba. Mi-a scazut consumul de resurse enorm.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Revin: presta e paralel cu seo. Nici macar cu module (echivalent plugin) cu plata nu gasesti.
    3 saptamani am butonat module pt seo. Pana la urma se va face pt client mix de module cu plata adaptate de programatori.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Wordpress,aici gasesti o gramada de pluginuri pentru seo, si te descurci mai usor.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd June 2010, 21:00
  2. mxhost-concrete shop?
    De B3aT în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th October 2008, 17:31
  3. Military-Shop .ro - SPAM
    De RedPoint în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th February 2008, 18:23
  4. Link Exchange cu Sex Shop