Acum de la pasul 1 sare direct la pasul 3.
Am apasat pe "Apasati aici pentru mai multe detalii" si nu scrie nimic despre cum e formata parola, decat
Verified by Visa este gratis pentru detinatorii de carduri Visa si a fost dezvoltat pentru a ajuta la prevenirea utilizarii neautorizate a cardurilor Visa online.

Verified by Visa protejeaza cardurile Visa cu parole personale, dand detinatorilor de carduri reasigurarea ca numai dansii pot utiliza cardurile lor Visa.

De indata ce cardul dvs. este activat, el va fi recunoscut ori de cate ori este utilizat la magazinele online paritcipante. O fereastra Verified by Visa va apare automat si emitentul cardului dvs Visa va va cere parola. Veti introduce parola pentru verificarea identitatii si finalizarea cumpararii.

La magazinele care nu participa inca la Verified by Visa, cardul dvs. Visa card va continua sa functioneze ca de obicei.
Insa observ acum mai jos de formularul de login asta:
*Introduceti primele doua litere din numele dvs. scris pe card si ultimile 6 cifre din Codul numeric personal si ultimele 6 cifre din numarul contului dvs. de card.
Daca se refera la parola nici asta nu-mi merge.
Am scris primele doua litere ale numelui de familie, si anume MA (am scris si cu litere mici "ma") urmat de ultimile 6 cifre al CNP-ului urmat de ultimile 6 cifre al numarului ce este scris pe card.
Si nu merge...