Sunt interesat sa lansez un magazin online, ceva local, care sa aibe maxim 100 de produse si imi pare interesanta platforma celor de la shopmania.biz. Prima data ma batea gandul sa fac un mini-shop pe wordpress insa am aruncat un ochi si pe magento, prestashop si oscommerce dar mi s-au parut un pic cam complicate scripturile astea pentru unul care nu stie prea multe. In trecut (2008) am mai avut un magazin online "inchiriat" de la romagazine.ro insa pe atunci aveam si doua magazine offline astfel ca nu mi-am batut capul prea tare cu el, am avut cateva vanzari insa numai locale. Acum odata ce afacerea in offline am trecut-o pe linie moarta vreau sa fac un magazin online care sa se adreseze exclusiv clientilor din orasul meu.

Intrebarile mele sunt urmatoarele:

1. Se merita sa platesc o suma lunara pentru a beneficia de facilitatile oferite de platforma respectiva?
2. Poate exista vreo problema din punct de vedere SEO daca domeniul va fi gazduit tot la ei?
3. Ar fi mai potrivit un magazin online creat cu ajutorul wordpress-ului?

Evident, daca vreun membru al acestui forum a testa aceasta platforma ori are un magazin online creat cu ajutorul acesteia il rog sa ofere cat mai multe detalii despre experienta sa.

Multumesc in avans celor care se vor deranja pentru a-mi raspunde la intrebarile puse de mine!