Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: microplati / plata prin sms

Augustin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    110
    Putere Rep
    37

Implicit

dracosu nu te lua dupa descriere, nu ii recomand din experienta, motivele ar fi:
    - scripturi cu gauri (dupa ce am instalat scriptul si am facut teste cu un cont de teste si totul parea ca merge am dat drumu in live si am testat personal si tot nu mergea, a mers abia a doua zi dupa ce am facut o sesizare)
    - suport slab (vezi cazul descris mai sus; trebuia sa dau telefoane, sa sun pe altcineva, sa revin cu telefon etc)
    - raportari de comenzi ne-onorate, le-au onorat dupa ce am facut sesizare
    - in ultimele zile le-au schimbat dar cele noi sunt criptate si daca am inteles bine se schimba toata modalitatea (trebuie sa muncesc pentru modificarile lor)

Si eu sunt in schimbari

antonioeram este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th January 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

salut
    incercati mobilpay.ro
    onoram 100% din comenzi. aveti acces la numere in toate retelele (singurii care avem si cosmote). va stau la dispozitie pentru intrebari sau suport de implementare

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

@antonioeram:

Am vazut in contractul dvs ca este necesar ca cei care doresc sa implementeze sistemul dvs sa se inregistreze ca operatori de date personale. Puteti sa explicati pas cu pas, la modul foarte concret care este modalitatea de inregistrare ca operator de date personale? Va multumesc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th January 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit clarificari plati mobile - mobilpay

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    @antonioeram:

Am vazut in contractul dvs ca este necesar ca cei care doresc sa implementeze sistemul dvs sa se inregistreze ca operatori de date personale. Puteti sa explicati pas cu pas, la modul foarte concret care este modalitatea de inregistrare ca operator de date personale? Va multumesc.
    Nu cerem sa fiti operatori de date personale. Ci doar sa fiti persoana juridica sau fizica autorizata. Adica sa fiti in masura sa emiteti factura (cu sau fara TVA). Atat.
    Pentru a deveni operator de date personale este necesar sa trimiteti o documentatie la institutia avocatul poporului. Cred ca la ei pe site gasiti toate datele necesare.

multumesc

p.s. mobilpay.ro comisionul este fix 1.4 pentru orice valoare de tranzactie si contine si comisionul operatorului. in rest nu se mai plateste nimic (taxe de deschidere cont, chirie numere, intretinere, etc).
    ca ex pentru o plata de 10Euro realizata de un client pentru serviciul dumneavoastra veti primi exact 8.6Euro. Pentru una de 5Euro veti primi 3.6 samd. mobilpay este recomandat a fi folosit pentru servicii si nu pentru vanzarea de produse deoarece la acestea adaos-ul poate fi extrem de mic reducand astfel marja de profitabilitate.
    In ceea ce priveste implementarea, pot spune ca avem parteneri care au implementat in 3 ore (de la momentul in care si-au facut cont pana la momentul in care au dat serviciul live si prima plata a fost facuta). Este extrem de simplu de implementat (pentru un programator cu cunostinte minime) si oricum exista o echipa de suport care nu va lasa nerezolvati.

Ca si cifre, am procesat in ianuarie 275000Euro, avem peste 100 de parteneri cu diverse servicii (din care majoritatea numelor mari din piata de internet romaneasca). Market share : ~80%
    am construit mobilpay cu scopul de a oferi celor care au servicii on-line posibilitatea de a castiga bani si altfel decat din reclame. pana acum suntem fericiti ca am reusit (si pot da multe exemple).ne propunem insa mai mult si stim ca putem.
    deschiderea unui cont este gratuita la fel si utilizarea serviciului. poate ca merita sa incercati ... noi va stam la dispozitie

again va stau la dispozitie. am completat despre serviciu deoarece am citit tot felul de intrebari si am simtit nevoia sa completez.
    multumesc

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de antonioeram Vezi Post
    Nu cerem sa fiti operatori de date personale.
    Ba da. Obligatia rezulta implicit din urmatorul paragraf al contractului dvs mobilpay.ro.contract.pdf, downloadat de pe site-ul mobilpay.ro:

BENEFICIARUL se obliga sa respecte, in executarea prezentului
    contract, prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor
    cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie
    a acestor date si prevederile Legii 506/2004 privind prelucrarea
    datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul
    comunicatiilor electronice.
    Consider paragraful respectiv in plus, deoarece procesarea SMS-urilor de catre dvs nu implica nici o procesare de date personale din partea beneficiarului in contract.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th January 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Ba da. Obligatia rezulta implicit din urmatorul paragraf al contractului dvs mobilpay.ro.contract.pdf, downloadat de pe site-ul mobilpay.ro:

Consider paragraful respectiv in plus, deoarece procesarea SMS-urilor de catre dvs nu implica nici o procesare de date personale din partea beneficiarului in contract.

se obliga sa respecte dar nu este obligatoriu sa fie autorizat. de aceea nu poate fi considerat nici macar in plus.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Sa zicem ca este asa, desi am unele indoieli. De asemenea, am mai vazut in contract obligativitatea asigurarii unui numar de telefon pentru relatii cu clientii - poate ca ar fi fost suficienta o adresa de e-mail (atata timp cat serviciile oferite sunt online, presupun ca eventualii clienti au o adresa de e-mail). Pacat ca aveti un contract atat de stufos, asa reusiti sa ii tineti la distanta pe unii care chiar si-ar dori sa colaboreze cu dvs, lucru care ar fi putut fi in beneficiul ambelor parti. Probabil ca ati avea mai multi colaboratori daca ati avea un contract simplificat, fara asumarea unor oblgatii inutile, insa desigur ca aceasta tine doar de decizia dvs.
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 18th February 2009 la 13:28.

fellow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th April 2007
    Posturi
    245
    Putere Rep
    35

Implicit

Suna interesanta oferta mobilpay.ro.. Imi place ca oricine isi potate deschide cont usor.
    Ultima modificare făcută de fellow; 18th February 2009 la 19:40.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th January 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa zicem ca este asa, desi am unele indoieli. De asemenea, am mai vazut in contract obligativitatea asigurarii unui numar de telefon pentru relatii cu clientii - poate ca ar fi fost suficienta o adresa de e-mail (atata timp cat serviciile oferite sunt online, presupun ca eventualii clienti au o adresa de e-mail). Pacat ca aveti un contract atat de stufos, asa reusiti sa ii tineti la distanta pe unii care chiar si-ar dori sa colaboreze cu dvs, lucru care ar fi putut fi in beneficiul ambelor parti. Probabil ca ati avea mai multi colaboratori daca ati avea un contract simplificat, fara asumarea unor oblgatii inutile, insa desigur ca aceasta tine doar de decizia dvs.
    Sunt multi clienti care suna pentru ca le este la indemana. Numarul de telefon din contract este pentru cazul in care partenerii au asa ceva si nu vor sa il foloseasca pe al nostru. Punem la dispozitie gratuit fiecarui cont activ un numar de telefon la care utilizatorii care au probleme pot suna. Acest numar este unic pentru fiecare partener. Mesajele cu problemele sunt inregistrate si apar in interfata mobilpay.ro unde pot fi ascultate si rezolvate. Pentru problemele care nu tin de un partener preluam noi mesajele.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th January 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

btw . pe mesanger suportmobilpay (yahoo) este cineva disponibil sa va raspunda la intrebari.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plata prin SMS
    De Voislav în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 18th November 2009, 17:14
  2. Mobilpay.ro a lansat plata prin card
    De Netul în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd October 2009, 23:23
  3. Microplati prin telefon
    De hyp3rion în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 22