clarificari plati mobile - mobilpay
Citat:
Postat în original de
c_n_m
@antonioeram:
Am vazut in contractul dvs ca este necesar ca cei care doresc sa implementeze sistemul dvs sa se inregistreze ca operatori de date personale. Puteti sa explicati pas cu pas, la modul foarte concret care este modalitatea de inregistrare ca operator de date personale? Va multumesc.
Nu cerem sa fiti operatori de date personale. Ci doar sa fiti persoana juridica sau fizica autorizata. Adica sa fiti in masura sa emiteti factura (cu sau fara TVA). Atat.
Pentru a deveni operator de date personale este necesar sa trimiteti o documentatie la institutia avocatul poporului. Cred ca la ei pe site gasiti toate datele necesare.
multumesc
p.s. mobilpay.ro comisionul este fix 1.4 pentru orice valoare de tranzactie si contine si comisionul operatorului. in rest nu se mai plateste nimic (taxe de deschidere cont, chirie numere, intretinere, etc).
ca ex pentru o plata de 10Euro realizata de un client pentru serviciul dumneavoastra veti primi exact 8.6Euro. Pentru una de 5Euro veti primi 3.6 samd. mobilpay este recomandat a fi folosit pentru servicii si nu pentru vanzarea de produse deoarece la acestea adaos-ul poate fi extrem de mic reducand astfel marja de profitabilitate.
In ceea ce priveste implementarea, pot spune ca avem parteneri care au implementat in 3 ore (de la momentul in care si-au facut cont pana la momentul in care au dat serviciul live si prima plata a fost facuta). Este extrem de simplu de implementat (pentru un programator cu cunostinte minime) si oricum exista o echipa de suport care nu va lasa nerezolvati.
Ca si cifre, am procesat in ianuarie 275000Euro, avem peste 100 de parteneri cu diverse servicii (din care majoritatea numelor mari din piata de internet romaneasca). Market share : ~80%
am construit mobilpay cu scopul de a oferi celor care au servicii on-line posibilitatea de a castiga bani si altfel decat din reclame. pana acum suntem fericiti ca am reusit (si pot da multe exemple).ne propunem insa mai mult si stim ca putem.
deschiderea unui cont este gratuita la fel si utilizarea serviciului. poate ca merita sa incercati ... noi va stam la dispozitie
again va stau la dispozitie. am completat despre serviciu deoarece am citit tot felul de intrebari si am simtit nevoia sa completez.
multumesc