Pai... vezi unde anume ai probleme ptr IE7 si le rezolvi pe alea fara a aduce alte modificari ptr restul css-ului.
Ai aici un articol despre compatibilizarea site-urilor la IE7.
Multumesc pentru articol, o sa-mi bag nasul prin CSS / IE7 compatibility cand o sa am putin timp.![]()
semnatura conforma cu regulamentul
Mda, nu am rezolvat inca problema pe IE7...dar revin pe acest thread cu o alta intrebare: aveti idee cum adaug pe pagina de single post cele doua sidebars de pe pagina home? Mentionez ca tema este widgetized si sidebar-urile sunt cu widgets.
Si inca ceva: de ceva vreme (nu stiu ce modificare am facut) imi da eroare de fiecare data cand scriu un nou post. Ori imi spune ca nu stie cu ce sa deschida "post.php" (folosesc Firefox, dar si in IE face asemanator), ori da "page cannot be displayed". Si apoi postul apare daca dau refresh, dar de cele mai multe ori apare dublat!Ce %^%%^&#@#$ ar putea sa aiba?
Depinde de tema. De obicei in fisierul sidebar.php se verifica in ce pagina esti, si in functie de asta vezi. Sigur nu pot sa iti spun, cum am spus, depinde de tema ...
Referitor la a doua problema : inainte sa incepi sa modifici ceva, cel mai inteligent lucru e sa faci un back-up. Nu neaparat din cauza ca s-ar putea sa strici totul, dar se pot intampla multe (ex. se intrerupe curentul) si atunci trebuie sa muncesti din nou.
Succes!
Hi there, I'm Seraphim and I am creative designer
Pai din cate am cautat si am si gasit ceva pe net, trebuie adaugat un cod gen "get_sidebar" in pagina de "single post", dar nu stiu exact ce cod si unde sa-l adaug.
Despre back-up...buna idee, am mai facut unu acuma.Dar tot as vrea sa apara normal pagina de postare dupa ce scriu un nou post, nu sa dea eroare.
aveti idee cum adaug pe pagina de single post cele doua sidebars de pe pagina home? Mentionez ca tema este widgetized si sidebar-urile sunt cu widgets.Cod PHP:<?php
if (is_single()) {
?>
// Aici codul tau de sidebars, in HTML.
<?php
}
?>
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Multumesc pentru sugestii, am reusit pana la urma sa rezolv cu sidebars pe pagina de "single post".![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)