Stie cineva un script de scurtat url gen adf.ly ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
nimeni nu stie ?
Stie cineva un script de scurtat url gen adf.ly ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
nimeni nu stie ?
Probabil ca nimeni nu si-a batut capul cu asa ceva.
Vezi ca exista API pt bitly.com ApiDocumentation - bitly-api - bitly REST API method documentation - API Libraries and Documentation for bitly - Google Project Hosting si cu putin efort te poti folosi chiar de scriptul lor.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Pai dc nu iti faci tu unul? Nu am incercat dar zic ca e simplu. Asociezi un random unic gen url.com/sdaihgfe cu url.com/page/category/adress.etc, iar cand se acceseaza url scurt ii pui un header location la adresa corecta si gata.
Corect, ceva rudimentar e chiar simplu de facut, doua trei instructiuni mysql si 20 linii de php. Dar ce te faci daca vrei sa ai si niste statistici cat de cat, sa stii cine si de cate ori ti-a accesat linkul, refrereri, etc.... Bineinteles se pot face si astea, dar daca exista solutii complete, testate si puse pe tava de ce sa nu le folosim?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Pai daca are resurse e mai ok, insa cand ti le faci tu e si mai ok. De aceea am ales si eu sa invat cat sa-mi ajunga sa-mi dezvolt ceva, pt ca atunci cand doresc sa modific ceva sau sa adaug in +, nu ma mai chinui sa modific una alta.
e chiar foarte usor un astfel de script, cu tot cu statistici, refereri, etc ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Daca stiam si eu php faceam dar nu prea stiu,vroiam un script gen nov.io gen dala asa cu advertiseri ...
daca vrei dala, plateste si iti face cineva, daca nu invata php...dala nu cred ca vei gasi asa aiurea pe net, sau verifica ce ti-a dat rares mai sus.
Daca stam sa o luam si pe limba romana hai sa deschidem un topic numai despre limba romana.SI ms pentru raspuns. Sa sti ca ma gasit "dala".
eu am un prieten care avea tot tipul de oferte pentru astfel de script-uri daca te intereaza poti lasa un pm iar gratis nu vei gasi, iti garantez eu!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)