Poate confirma cineva faptul daca Google recunoaste javascript?
Eu stiu ca da ... dar imi mai poate confirma cineva acest lucru?
Poate confirma cineva faptul daca Google recunoaste javascript?
Eu stiu ca da ... dar imi mai poate confirma cineva acest lucru?
La ce fel de javascriupt te referi? Ajax? Meniuri sau chestii animate cu javascript(taburi, etc) sau ce?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
da, recunoaste! nu cred ca la un nivel foarte avansat, dar pentru a descoperi url-uri (el cam de atat are nevoie), nu-i trebuie nimic avansat... un filmulet google webmaster help cu o oarecare legatura: YouTube - What will happen to paid links implemented using JavaScript?
pentru google nu conteaza astfel de lucruri. el vede imaginea originala (url-ul ei - asa cum ai vedea-o tu daca ai accesa-o direct) si o va afisa in rezultate la dimensiunea originala.
Am o banuiala ca Google se pricepe sa interpreteze si codul javascript in unele cazuri.
Spre exemplu pe un site schimbam titlul paginii in felul asta:
Google a apucat sa indexeze acele pagini si apareau in rezultatele cautarilor cu titlul modificat dinamic in javascript.Cod:document.title = 'Titlu';
Imi place sa ma joc jocuri 3d
Ulterior am modificat, nu a fost penalizat. Am descoperit asta intamplator nu aveam intentia sa creez titluri special pentru motorul de cautare.
Imi place sa ma joc jocuri 3d
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)