Salut, stie cineva cum pot adauga in /wp admin, postare noua , un tabel ceva , sa pot pune un link si sa-mi apara la articol gen "Partea 1" ,sa fie link-ul de unde am adaugat..
Adica sa nu mai scriu cod html cand adaug...
Ma poate ajuta cineva?
Salut, stie cineva cum pot adauga in /wp admin, postare noua , un tabel ceva , sa pot pune un link si sa-mi apara la articol gen "Partea 1" ,sa fie link-ul de unde am adaugat..
Adica sa nu mai scriu cod html cand adaug...
Ma poate ajuta cineva?
Pluginul FS Link Post sau Rb Internal Links e posibil sa te ajute.
''Dupa ce totul a fost spus si facut, mai mult s-a spus decat s-a facut.''- Aesop
Daca am inteles eu bine ceea ce vrei tu sa faci, poti face asta cu ajutorul unor custom field-uri. La publicarea unui nou articol, mai jos ai sectiunea "Custom Fields" unde adaugi numele si valoarea. Pentru a afisa valoarea in postul respectiv (pe blog) pe care tu o adaugi aici, trebuie modificat codul php din single.php. Daca e ceea ce vrei tu spune-mi si o sa iti explic ce linii de cod trebuie sa adaugi si ceea ce trebuie sa faci mai departe.
Salut, pasul intai ar fi sa te exprimi mai coerent, ca sa intealaga lumea ce vrei sa zici.
Pasul doia, incearca cu <–nextpage–>
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)