Salutare.
Am urmatorul script:
Asta face sa imi afiseze in pagina horoscopul pentru Zodia berbec.Cod:<script type="text/javascript" language="JavaScript"> var sign="Berbec"; var url='http://www.eastrolog. ro/horoscop-zilnic/'; url+='horoscop-parteneri.php?id='+id; url+='&top='+escape(top.location.host); url+='&self='+escape(self.location.host); url+='&sign='+escape(sign); document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" language="JavaScript"'); document.write(' src="'+url); document.write('"></sc'+'ript>'); </script>
Eu vreau sa fac un drop menu, si in functie de zodia pe care o aleg sa imi afiseze horoscopul.
Cum pot lega ceea ce selectez eu din meniu cu var sign=" ";Cod:<form name="form1" method="post" action=""> <select name="select" size="1"> <option selected>Berbec</option> <option>Taur</option> <option>Gemeni</option> <option>Rac</option> <option>Leu</option> <option>Fecioara</option> <option>Balanta</option> <option>Scorpion</option> <option>Sagetator</option> <option>Capricorn</option> <option>Varsator</option> <option>Pesti</option> </select> </form>
Ma poate ajuta careva?
Multumesc anticipat.

Răspunde cu citat