Vezi Rezultate Sondaj: Ati utiliza astfel de servicii?

Alegători
11. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

6 54,55%
  • Nu

1 9,09%
  • Nu stiu

4 36,36%
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Servicii de Business Growth - ati folosi?

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

1. Firma este in? Ro sau Uk? - Din ce inteleg e in UK, si din Uk tu vrei sa oferi servicii in RO? Daca e in Ro, clienti existenti aveti? De cat timp? Rezultate/servicii?
    2. Firma nu are portofoliu, deci nici reputatie. - Pt asta votez "nu stiu", mai astept sa vad parerea (experienta) altora.
    3. Serviciile cum sunt garantate? - Banii inapoi daca? 1 luna dureaza numai analiza + stabilirea strategiei + teste.
    4. Serviciile sunt oferite remote sau la biroul clientului?
    5. Cati angajati sunt? Toate serviciile, dupa mine, implica face2face, si prezenta pt 1-2 sapt la sediul clientului.
    6.

Totul e ok, dupa mine, dar tu ai postat pe sistemul "is to good to be true", asa ca zic pas pt o perioada. Dar nu ma deranjeaza serviciile cu plata la rezultate!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    ... Dar nu ma deranjeaza serviciile cu plata la rezultate!
    Uite asa mai vii de-acasa. Ce poate fi mai palpabil, decat banii bagati deja in buzunar. Conteaza restul?

Cred ca un raspuns se contureaza deja - vor fi oameni interesati, cu conditia existentei unor dovezi palpabile. Vor fi.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Din punctul meu de vedere am primit deja raspunsul. Si raspunsul ar fi, bineinteles ca exista interes, cu conditia sa existe dovezi palpabile. Eventual, topicul se poate inchide de un admin (exceptand cazul in care va considera ca trebuie sa ramana deschis).

Iar oferirea de dovezi palpabile, e o chestiune foarte simpla. O solutie imediata poate fi, primii clienti vor beneficia de trial (platesti doar la sfarsit, daca esti multumit). Nu e nicio problema cu asta, stim cu certitudine ca nu va fi probabil niciun client care sa renunte la un serviciu valoros. Ulterior vor exista si suficiente referinte solide.

In final, vin cu cateva precizari privind lucruri care poate par neclare acum:
    - Serviciul nu este activ inca. Va fi lansat in UK in aproximativ o luna sau doua, dupa care va fi disponibil si in RO, probabil mai spre vara. In UK avem deja 2-3 clienti care doresc sa apeleze la serviciu, vom vedea cum decurge.
    Ulterior va fi oferit si in alte tari din UE (tot in acest an), primele tari candidate fiind Franta, Belgia si Italia. Nu exista inca un timeframe clar, dar in principiu ar trebui sa fie activ in 2 din aceste tari pana la sfarsitul anului curent.
    - Repet, nu cautam niciun client pe forum. Mai ales in stadiul asta, e nevoie de lucruri palpabile inainte e a vinde ceva(iar sectiunea de vanzari/servicii e alta pe forum). E doar un mic market test. Doar am dorit sa apelez la membrii forumului pentru a vedea perceptia asupra unei astfel de prezentari. Si multumesc si apreciez faptul ca mi s-a raspuns (inclusiv pentru critici). Nu trebuie sa credeti nimic deocamdata; discutam de un concept pe punct de a fi aplicat, nicidecum de ceva dovedit deja. Discutia este si ea parte din aranjarea corecta a conceptului pentru marketing. Veti putea crede si evalua integral, cand vor fi oferite dovezile.
    - Ca si o lamurire punctuala, nu e vorba despre vreo schema de gen mlm, sau bani pe net, sau alta mizerie de acest gen, cum s-ar putea crede la prima vedere. Ci de servicii standard, first-class pot spune, de business consulting, cu o tusa aparte - orientate pe simplitate si maximum de eficienta. Sunt servicii prin care se implementeaza idei geniale, extrem de simple, testate pe plan mondial si pe care le aplica inclusiv marile corporatii. (Nota: ca majoritatea lucrurilor de pe lumea asta, incepand de la descoperirea rotii pana la SEO, ideile nu sunt inventate de noi, ci de altii cu capul foarte, foarte mare, sau cu o sclipire de geniu).
    Multe din idei vin impreuna cu documentatie relevanta, sunt adresate pe larg in carti de business si marketing, scrise de autori de renume. Noi doar atingem cu degetul punctul dureros - si aratam ce ar fi cel mai bine de aplicat. Identificarea metodelor potrivite pentru fiecare client este cheia.

Inca o data, multumesc pentru raspunsuri. Cand serviciul va fi gata de market, voi posta un alt thread in sectiunea servicii, in cazul ca vor fi oameni interesati. Dar asta va fi peste cateva luni.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce plugin pot folosi?
    De Florin M în forumul WordPress
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th January 2015, 09:14
  2. sitepoint.ro - se poate folosi domeniul?
    De daniweb în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th May 2011, 14:12
  3. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De opeth în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th October 2007, 13:39
  4. Se poate folosi RSS pentru optimizare ?
    De evolution în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th January 2007, 19:54
  5. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De Razvan Pop în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th April 2005, 16:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •