Eu cred ca acel client nu e realist.
In al doilea rand, raspunsul tau ar fi trebuit sa fie: imi puteti garanta plata pentru pozitia 1 si pt cele 3-4 luni ? Implicit bonus?
Si daca da, puteai continua discutia, daca nu, stiai cu cine vorbesti.
Garantatul pentru "ramanerea la acel rezultat" il faci tot tu (echipa), mentinand site-ul in pozitia 1, pentru ca si asta face parte din serviciile de seo.
Omu eu cred ca e patit cu "iti scot linkurile" dupa ce am incasat, si pt acest motiv cere cele 3-4 luni.
Dar repet pt locul 1 nu e realist, tinand cont de keyword.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Corect! Asta e principiul dupa care lucrez si eu, fiecare face o parte dar o face bine. Nu cate putin din fiecare.
Cred ca obiceiurile cu care am fost crescuti, sa ne reparam singuri chiuveta, sa ne schimbam o piesa la motor, sa reparam casetofonul, sa punem o priza ........ ne-au transformat in a nu stii efectiv sa facem nimic bine = profesional.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In primul rand tu gresesti :" desi avand experienta anterioara in programare dar nu in php imi dadeam seama ca se pot rezolva foarte rapid", iar in al doilea rand nu cred ca programatorii sunt specializati in programare daca "majoritatea modificarilor pe care le trimit li se par absurde".

Răspunde cu citat