Interesant e ca sint totusi 7 (momentan) care inca mai ofera garantii SEO. N-am idee daca sint de acuzat sau nu, altii care se straduiesc sa acopere cautarile pe "experti seo" au facut deja asta, ideea e ca ar mai trebui lucrat la etica.
Si ptr ca e vorba de etica, mi se pare de 3 lei sa ataci un subiect repetand cuvinte cheie in mod intentionat ca apoi sa acuzi pe altii de web spam. Eh etica e ptr altii asa cum doar altii fac web spam = sites placed above mine.
Garantarile in SEO se refera in special la pozitii dupa cautari (asa cum si Google specifica). Ptr multi "imbunatatirea" de care zici tu nici nu conteaza ptr ca doar "locul 1 la cauta" e ceea ce ii intereseaza. Evident, lipsa de educatie/interes in domeniul asta e cunoscuta. Bine, n-ai ce sa ceri la "mari bloggeri", apoi la clienti care chiar sint rupti de Internet.Postat în original de Cristian Mezei
Am deschis topicul ptr dezbarere. Chiar eram curios daca sint inca oameni care ofera iluzia asta. Sint sigur ca sint multi clienti care inca o cer....

Răspunde cu citat