Buna ziua,
Numele meu este Norbert si am revenit dupa multi ani pe seopedia. Desi vad ca mi-au disparut toate posturile in afara de unul, cel cu care am inceput, am decis sa-l las aici, pentru ca e singura "dovada" ramasa, legata de experienta mea in content writing.
Am lucrat aproximativ 4 ani in domeniu (intre 2011 si 2014/2015), cu d3vilbabe si, implicit, ArtContent (nu stiu ce s-a intamplat cu ea intre timp, unde activeaza). Nu am plecat in conditii amiabile si, spre dezamgirea mea, am pierdut accesul la portofoliul comun, la care am contribuit si eu destul de mult. La momentul respectiv, am ales sa plec in UK, unde cariera s-a dus in alta directie (inginerie mecanica, ultimul job a fost la Toyota). Dar nu am renuntat niciodata la scris. E pasiunea mea si am scris in fiecare zi de atunci. Prostii, in mare parte, dar sunt ale mele.
Acum, dupa un plan pus la punct de mai bine de un an, am revenit in Iasi si sper sa am sansa sa colaborez cu voi.
Ce pot oferi: content writing in romana si in engleza.
Traduceri din romana in engleza si vice versa.
Nu am mai activat in domeniu de peste 6 ani si inca nu am reusit sa invat noul algoritm al google-ului. Dar, dupa ce ma voi simti sigur pe mine si o sa am indeajuns de multe informatii, o sa pot oferi si articole optimizate SEO.
Acesta este postul initial, singurul cu care pot "demonstra" cine sunt. Si, aleatoriu, e si o recenzie lasata acolo.
Buna SEOPEDIA
Va multumesc anticipat si va doresc multa fericire![]()