Salut,
Am nevoie de cateva articole cu tematica yoga (related), in limba romana. Prefer pe cineva care stie cat de cat domeniul.
Va rog mesaj cu pret/100 cuvinte.
Merci!
Salut,
Am nevoie de cateva articole cu tematica yoga (related), in limba romana. Prefer pe cineva care stie cat de cat domeniul.
Va rog mesaj cu pret/100 cuvinte.
Merci!
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
salut, am mai scris despre spiritualitate, orientalism, cunosc subiectul. pot sa iti scriu cu 7 lei / 100 cuvinte.
Salut! Sunt content writer si te pot ajuta cu articolele. Am scris pe o nisa asemanatoare pentru un site international in engleza. Pret 1 euro per 100 cuvinte. Detalii in privat.
Rog, pe toti cei interesati, sa trimita exemple de scrieri pe tema data (sau asemanatoare), nu articole despre ciment sau vulpi argintii. Daca nu aveti, incercati sa scrieti unul de macar 300 cuvinte, care va fi platit daca incepem colaborarea.
Multumesc!
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)