Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Investesc in popularizarea unui brand de dating - Cupidon

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    29

Implicit Investesc in popularizarea unui brand de dating - Cupidon

Salutare,

Dupa o perioada de 4-5 ani in care un site de care ma ocup, a ajuns organic pe prima pagina de rezultate in SERP, loc 4, am decis sa diversific canalele de promovare si doresc sa investesc in popularizarea unui nou brand de dating. Inregistrarea lui ca marca la Osim, nu este evident suficienta. Am citit diverse metode folosite de colegii de pe acest forum. Nu prefer campanii de advertoriale cu linkuri do-follow. Totusi, las la latitudinea autorilor site-urilor respective, daca prefera sa foloseasca un link do follow sau unul nofollw. La capitolul "populariazare" a unui Brand / Site, toate linkurile isi vor face bine treaba. As indrazni sa spun, pentru un somn linistit, linkurile 'nofollow' ar fi la fel de apreciate de utilizatori si de Google. Pentru beneficiar, va conta calitatea siteului care vorbeste despre acel Brand / Site. Nu urmaresc sa influientez in mod artificial pozitia site-ului in rezultatele de cautare, deoarece pe termen lung, ar fi o abordare gresita tinand cont de politicile Google. Sunt convins de acest aspect.

Tot la fel de convins sunt ca:

1.) Google nu va penaliza niciodata webmasterii care pun linkuri nofollow catre alte siteuri.
    2.) Google, nu va penaliza vreodata webmasterii care isi vor populariza siteurile in mod ortodox, conform conditiile sugerate de SE, chiar daca vor plati pentru asta.

Concret:

Numele brandului: Cupidon

Sunt interesat de mentionarea bandului Cupidon in fraze - articole noi, sau deja existente. Accept sa se puna link cu rel="nofollw" pe brand, absolut nici o problema.

Scopul: Popularizare in randul utilizatorilor. Evident platesc pentru asta.

Nu doresc linkuri in comentarii, ci doar in corpul textului, de preferat undeva la inceputul articolului, maxim in al treilea paragraf. Site-ul respectiv trebuie sa aiba un PA DA de minim 30.

Pentru mai multe detalii, va raspund cu drag in privat.

Multumesc.

Ultima modificare făcută de matrimo; 26th January 2019 la 10:37.

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    438
    Putere Rep
    39

Implicit

Am lucrat cu matrimo. Prompt, intelegator si rapid.

Recomand!
    Advertising and news - https://www.iasi4u.ro

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    29

Implicit

Valabil din nou. Pot fi contactat in privat.

PS: Siteul are conținut de calitate, fără text sau fotografii interzise minorilor. Cupidon este marca înregistrată.
    Ultima modificare făcută de matrimo; 28th March 2020 la 16:30.
    Cupidon unește inimi pe un site de Matrimoniale

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Putin offtopic, ce s-a intamplat cu matrimo? parea un domeniu destul de brandabil.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Putin offtopic, ce s-a intamplat cu matrimo? parea un domeniu destul de brandabil.
    A devenit Cupidon! Eu am alta nelamurire, de ce asa de putini fani pe FB. La ambele site-uri.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    29

Implicit

Mulțumesc pentru intrebare . Matrimo era bradabil, doar ca unii nu rețineau numele corect asa încât, având disponibil o alternativa, am decis sa schimb numele ca sa fie ceva pe înțelesul tuturor si sper ca am reușit: Cupidon.

Alt motiv al schimbării - Dupa actualizarea algoritmului Google in 2019 ... si scăderea drastica a traficului ...ma cam descurajasem. Aveam continutul pe .com .ro .fr si mai multe domenii legate la o baza de date. Am renunțat la aproape tot, ca sa evit duble content, nu am avut siteuri penalizate dar mi-am dat seama ca nu pot continua astfel. Am făcut redirecționare permanenta a celorlalte domenii către Cupidon.ro folosind subfoldere pentru limbi straine instalate. (en, fr, it)

Pe Google.ro vad ca siteul a urcat pe locul 5 sau 7 la căutarea matrimoniale, depășind siteuri cu tradiție. Brandul Cupidon mi se pare mai ușor de asociat cu activitatea desfășurată decat Matrimo. Nu am ales Cupidon de la început deoarece nu era disponibil in 2010.

De atât de putini fani ? Sincer nu am acordat atenție paginilor pe rețelele sociale si nici clienții nu s-au grăbit sa acceseze servicii cu plata. In aceasta nisa cred ca fanii preferate aplicațiile de dating in locul siteurilor.

Va mulțumesc pentru părerile vostre.
    Cupidon unește inimi pe un site de Matrimoniale

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

In aceasta nisa cred ca fanii preferate aplicațiile de dating in locul siteurilor.
    Pur si simplu faci o aplicatie care sa-ti preia site-ul mobil, castigi si de acolo niste useri, ce trafic ai pe prima pagina?

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    29

Implicit

Mutarea siteurilor vechi pe Cupidon este recenta. Am in jur de 1000 unici pe zi, deocamdata, insa rata inscrierilor este foarte, foarte mica.

seomaster69 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2017
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    28
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca ar trebui sa te orientezi si pe partea de design. Ai nevoie de un design mai modern precum au cei de la Badoo. Totodata, nu ai un logo stabilit, iar pe poze apare doar Cupidon. Parerea mea este sa-ti sporesti imaginea de brand mai intai.

Poti da un e-mail pe contact@geniusweb.ro daca doresti servicii profesionale pentru a iti transforma site-ul ca utilizatorii sa nu il uite prea usor.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd April 2017, 18:12
  2. Ce software & continut s-ar potrivi pentru cupidon.ro ?
    De matrimo în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th October 2016, 17:52
  3. Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 7th January 2011, 17:14
  4. [vand] Domeniu Premium - Cupidon.eu - pe Sedo
    De sergiuliano în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2010, 09:42
  5. Google castiga un proces de incalcare a unui brand
    De Toto în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2