nRazvan, am inteles eu gresit, sorry.
Dan, esti offtopic, dar nu e ilegal.
nRazvan, am inteles eu gresit, sorry.
Dan, esti offtopic, dar nu e ilegal.
Daca tu zici ca e legal, asa o fi. Dar nu stiu de ce te miri ca la banii astia ai primit insulte. Cand plata minima pe ora in UK e undeva peste 7 lire.
Si stiu, preferi sa dai banii unui roman de patriot ce esti.
Referitor la offtopic, eu am raspuns la ceva ce ai zis tu pe acest topic. Cum sa fiu offtopic? Inseamna ca si tu esti.
Trust, but verify.
Dan, poate m-am exprimat gresit. Oferta aia cu 150 pe saptamana era pentru romania si-am primit insulte de la oameni care nu erau multumiti sa lucreze de acasa pentru peste 3000 lei pe luna, fara studii superioare sau experienta. Referitor la platile in uk, eu NU angajez ci cumpar servicii. Si da, prefer sa dau banii unui roman, sa lucrez cu un roman care vorbeste limba mea si pe care sa-l sustin. Soferi pe care i-am avut la firma anterioara de taxi in UK au fost romani in proportie de 95%, pentru ca sunt patriot.
Nu pot sau nu stiu cum se inchide postul, rog pe cineva sa-l stearga sau sa-l inchida ca nu-si mai are rostul.
Daca te exprimi sa inteleaga lumea ce trebuie, topicul isi are rostul.
Dar stii, lumea e alergica la astea cu "angajez un roman ca sunt patriot". Ti-o zic prieteneste. Chiar daca o fi asa, schimba. Spune ca e mai ieftin, ca te intelegi altfel cu romanii etc. Asta cu patriotismul nu prea tine.
Trust, but verify.
Buna seara,
Ma puteti contacta prin PM. Am experienta si rezultate excelente in UK.
Am o propunere out of the box pentru dumneavoastra.
Adrian
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)