* Ce experienta aveti si de cat timp lucrati in aceasta zona?
Cativa ani, daca fac seo de pe vremea cand mergea cu adaugarea in directoare web si daca inca as mai crede ca asa se face seo probabil ca numarul de ani devine total irelevand cand au fost atatea update-uri de-a lungul timpului, macar de cereai sa ti se explice ce e cu panda hummingbird penguin si ai fi capatat o parere mai buna despre priceperea seo a cuiva.
* Ce cunostinte de programare aveti si pe ce sisteme opensource ati lucrat?
10 ani PHP, sisteme opensource suna cam ciudat, le-as zice platforme si pot sa enumar Wordpress, OsComerce, Joomla, Drupal, etc O mare parte din pachetele de 1click de la 1and1 au fost lucrate de mine si echipa din care am facut parte (https://www.1and1.com/details-click-...pps-categories) Magento nu era pe lista pe vremea respectiva. Nu stiu Zend, XPframework, Code Igniter sau alte frameworuri de genul asta din PHP dar daca ai nevoie de un asa nivel sigur nu-l cauti pe forum.
* 3 proiecte la care ati lucrat si le-ati ridicat in Google prin SEO?
cauta pe google "taxi ploiesti" , "avocat ploiesti", "psiholog ploiesti", daca nu ar fi cate un portal mai mare in fata probabil ca am avea prima pozitie. Chiar discutam despre portalurile astea cu cativa colegi care au aceasi problema si cum sa le "dovedim" cumva.
* Care este modul de lucru preferat?
Clienti seriosi, care isi platesc facturile la timp, cu obiective clare, cu deadline-uri clare. Care sa vrea sa lucreze cu factura si nu la negru. Care sa nu vrea rezultate peste noapte si asa mai departe.
P.S. Sunt pe forum oameni de SEO mult mai buni decat mine, daca citesti topicurile 2-3 saptamani o sa iti dai seama care sunt. De asemenea sunt destul de sigur ca dupa modul in care ai pus problema in topicul asta, nu-i vei vedea raspunzand pe aici, asa ca trebuie sa-i vanezi singur. Aaaa si sa ai un buget serios pentru ei.

Răspunde cu citat