Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: JV! Am ideea, am banii, nu am timp. Ai tu? Hai sa facem ceva serios!

Afișare hibrid

UnderX este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th October 2015
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Lightbulb JV! Am ideea, am banii, nu am timp. Ai tu? Hai sa facem ceva serios!

De 8 ani de zile ma tot invart in webmarketing si fel si fel de informatii. Am avut tentative de proiecte initiate singur si mereu le-am lasat balta la jumatatea drumului.

Timpul a trecut, a venit un copil si chiar vreau un venit din online dar nu mai am timp sa ma ocup de proiecte pe langa job si familie.

Am o idee, vreau sa lansez un produs digital, am si o suma frumusica de xxxx-2xxx Euro disponibila pentru promovare dar am nevoie de cineva care sa se ocupe de realizarea practica a acestui proiect.

Trebuie sa fie cineva cu experienta, matur. Nu voi prezenta nimic detalii pana nu cunosc persoana. Daca nu ne intelegem noi ca oameni nu are rost sa incercam altceva.

Daca este cineva curios sa imi dea un PM in care se prezinta pe el si experienta pe care o are deja. Vreau sa lansam acest proiect si sa continuam impartind veniturile.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

E buget si pentru firma de programare care va realiza efectiv produsul digital sau tu te ocupi de produs?
    Te astept cu detalii la sorin@underclick.ro.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de UnderX Vezi Post
    nu mai am timp sa ma ocup de proiecte pe langa job si familie.
    Asta este un motiv suficient sa nu functioneze.

o suma frumusica de xxxx-2xxx Euro
    Adica intre 1000-2999 euro? Cu cat evaluezi ideea? Munca developerului cum o evaluezi?

Nu voi prezenta nimic detalii pana nu cunosc persoana.
    Care e experienta ta, care va fi contributia ta? - inafara ideii si a sumei de care dispui

se prezinta pe el si experienta pe care o are deja
    De ce fel de experienta/ skill-uri ai nevoie?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th October 2015
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

@ Sorin, nu este nevoie de nimic programare. Este un model de afacere care va trebui explicat prin texte, slideuri, video-uri. M-am apucat acum ceva timp de el si vreau sa il continui acum. Depinde de cat de motivat si profesionist este cel cu care ma voi afilia. Daca as gasi o companie care sa imi realizeze niste video-uri frumoase, profesioniste, in baza textelor mele.... cred ca as alege sa merg pe mana lor.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th October 2015
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru interes:

Nu am timp si nici rabdare sa ma ocup de partea practica, adica realizare texte/bannere dar voi fi implicat activ in proiect.

Ideea este foarte buna, am lucrat deja cu ea, am putut face bani frumosi pe urma ei. Vreau sa o vand mai departe.
    Cumparatorul poate face un venit frumos, pasiv, lunar, ca din imobiliare fara prea multa munca o data pus pe picioare sistemul.

Sunt in mediul online de 8 ani de zile, contributia mea mea va fi atat practica (cat imi permite timpul) cat si administrativa.

Produsul va fi digital, pentru realizare sunt necesare basic video editing, html/css, PDF's, ceva photoshop sa realizam banere.
    La promovare va trebui sa lucram impreuna daca vrem sa facem ceva.

Nu am multe pretentii de la nimeni, singur nu reusesc sa duc nimic la capat, caut pe cineva motivat, care la randul lui vrea sa faca ceva dar sa nu fuga de partea practica.
    Sunt un om simplu, de rand, nu ma scald in bani in nici un caz, dar o sa pun mana pe o suma de bani care daca nu o voi folosi cu cap se va duce pe apa sambetei. Nu ma astept ca acest proiect sa devina o sursa de bani constanta dar daca stii ce faci, putem face un launch frumos din care sa ne recuperam investitia si timpul pierdut si sa facem altceva si mai maret si mai de lunga durata.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Salut

Inainte de panda, pinguini si alte lighioane aveam o idee misto, am facut site, obtineam niste bani bunicei cu 4 ore de munca saptamanal. Dupa vreun an, un fost coleg de liceu vede, ii place, o face si el.

Am fost un pic nervos o perioada, dupa care mi-am dat seama ca putea fi oricine, nu neaparat el. Il vede in google, ii place, il replica.

Fara sa-ti rapesc entuziasmul, o idee neaplicata nu valoreaza foarte mult. Ca sa valoreze foarte mult, trebuie sa fie ori foarte greu de implementat, ori sa ai inside info neaccesibil oricui, ori sa necesite un buget de promovare care sa nu fie accesibil oricui.

Daca toata ideea ta se bazeaza pe video editing, photoshop, pdf si 3k euro, ghici ce se poate intampla daca eu o vad maine in gogle imi place si bag 9k. Poate sunt si mai bun ca tine ca editare. Cum va fi cel cu care incepi afacerea.

Spor
    Retired

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Exact cum a spus si colegul Catalin, ideea nu prea valoreaza multi bani daca nu te apuci sa lucrezi la ea chiar de azi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cochetez cu ideea urmatorului test ...
    De dascalescu în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th October 2014, 21:26
  2. Eu cumpar domeniul tu vii cu ideea .ro
    De Aradean în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 110
    Ultimul Post: 31st January 2011, 19:48
  3. Eu cumpar domeniul tu vii cu ideea .ro
    De Aradean în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd January 2011, 11:52
  4. Se merita ? Daca da care ar fi ideea ?
    De CODEX în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th May 2009, 16:53
  5. www.ideea.net
    De dsa în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th April 2005, 23:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii