Multumesc Adrian! Din pacate, anuntul meu din sectiunea Servicii Web/Jobs a fost sters, pe motiv ca nu e in categoria potrivita. Chiar daca acolo mai sunt minim 10 anunturi ca al meu.
Se pare ca voi posta doar pachete de acum inainte, daca cei ce "fac ordine" pe acest forum exagereaza in halul asta.
Multumesc pentru feedback! Mult succes cu articolele!
Avand in vedere ca oferi articole scrise, ce sectiune crezi ca ti-ar fi mai potrivita? Unde e vina celor care modereaza in situatia in care ai o singura posibilitate corecta, dar tu le folosesti tocmai pe cele nepotrivite?
Se mentioneaza foarte clar:
Cereri servicii: Exclusiv cereri servicii, fara oferte!
Servicii web: Oferiti-va serviciile. Strict legate de Internet Marketing si domeniile relevante (inscrieri in directoare, servicii de optimizare etc.).
Si, varianta castigatoare in cazul tau: Continut web - Prin continut intelegem text, articole, tool-uri diferite, script-uri si orice ar putea avea legaturia cu aranjarea, promovarea sau folosirea de text sau continut pe Net.
Maria, nu ai inteles. Nu ma refeream la anuntul asta, ci la unul in care imi ofeream serviciile in a scrie articole, daca ma pot exprima asa, anunt ce mi-a fost sters din aceeasi categorie unde sunt si in prezent cateva anunturi asemeni celui postat de mine.
Dar din fericire am intregul anunt postat in categoria "Servicii Web/Jobs"
Ultima modificare făcută de ekofresh; 25th March 2017 la 18:46. Motiv: Rectificare
Ai gresit si tu si ceilalti, in cazul asta. Probabil ca tu ai avut un anunt mai recent. Ideea este ca avem la dispozitie o sectiune in care ne sunt permise astfel de anunturi si pe aceea trebuie sa o utilizam. Ne este facil si noua si celor care cauta astfel de servicii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)