Salutare, da este normal sa aiba offtopic aceas thread din cauza la asta "Caut expert in promovare SEO". Si tu aici ai spus un mare adevar "Guys, hai serios acum. Nu credeti ca este normal ca bugetul pentru o campanie sa fie discutat de comun acord cu clientul DAR, doar dupa o analiza preliminara a nisei, concurentei si a volumului de cuvinte cheie? DARRR daca un client vine si spune am un buget de xxx , tu la randul tau stii cum sa faci oferta si ce sa-i prezintii in suma de xxx (binteles dupa ce discuti cu el ce doreste de la tine pentru bugetul ala).Atunci fiecare stiind bugetul vino cu o oferta iar el alege exact ce oferta crede ca e pe gustul lui..
Eu sincer sa-ti spun nu mai stiu cu seo asta, am site-uri care au revenit in top dupa 3 ani fara sa le fac nimic, si am altele care muncesti la ele si se duc in cap fara sa aibe pic de spam..cred eu .In rest Robert chiar ma bucur ca faci parte din aceasta comunitate si ca raspunzi destul de constant si la toate lumea si eviti certuri inutile.
Eu asa cred partea cu oferta pentru seo, ar usura munca celui care face ofera serviciile , ar stii si el ce sa ofere.