Postat în original de
Uricanez
Buna. am tot cautat pe tot internetu si nu am gasit nimic care sa ma atraga. Caut pe cineva care sa imi poata construi un magazin online de articole personalizate.
Am un magazin la shopmania
magazincreatie.ro dar nu sunt deloc multumit. este o tema foarte simpla si prea putine functii . clineti nu pot trimite pozele / imaginile pe care le vor pe cani / tricouri etc.
Caut pe cineva priceput care sa poata construi un magazin online .. va rog daca este cineva disponibil sa ma contacteze in PM sau sa lase un mesaj in acest post. As vrea sa termin pana pe 14 ianuarie cand ar trebui sa platesc iara hostul la shopmania. Multumesc anticipat
Ceea ce cauti tu este un magazin de 2500 euro+, pentru ceva ok, sau 1000-2000 pentru ceva "ca sa testezi".
Ai nevoie de un tool de personalizare, care sa genereze imaginea de produs in real time, sa o salveze in cos si sa ofere pretul final al produsului = configurabil. Adaugarea de poza la un produs este un task banal, dar clientul trebuie sa poata aranja poza cum vrea, sa-i mai adauge un text, culoare, etc.
Eu ofer doar solutii pe cs-cart, iar addons pentru ce vrei tu arata asa:
Modules :: CS-Cart add-ons :: CS-Cart Product designer add-on sau https://www.cart-power.com/cs-cart-h...er-add-on.html
Programatorul trebuie ulterior sa le finiseze, seteze, etc. Sub 1000 euro nu ai cum sa ajungi. Incearca opencart sau presta, care sunt mai ieftine. Dar daca nu-ti permiti sa platesti la shopmania, atunci nu cred ca ai buget pentru un shop cat de cat ok.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.