Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Caut sa fac un magazin Online

Uricanez este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th June 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit Caut sa fac un magazin Online

Buna. am tot cautat pe tot internetu si nu am gasit nimic care sa ma atraga. Caut pe cineva care sa imi poata construi un magazin online de articole personalizate.

Am un magazin la shopmania magazincreatie.ro dar nu sunt deloc multumit. este o tema foarte simpla si prea putine functii . clineti nu pot trimite pozele / imaginile pe care le vor pe cani / tricouri etc.
    Caut pe cineva priceput care sa poata construi un magazin online .. va rog daca este cineva disponibil sa ma contacteze in PM sau sa lase un mesaj in acest post. As vrea sa termin pana pe 14 ianuarie cand ar trebui sa platesc iara hostul la shopmania. Multumesc anticipat

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca adaugi un formular de comanda care sa permita atasare de fotografii si un meniu dropdown din care sa aleaga pe ce obiect vrea fotografia ar fi ok. Daca nu ai multe feluri de obiecte de imprimat, atunci un site de prezentare gen album si formularul de comanda ar fi suficient.

O intrebare: acum ai pachetul de 78lei/luna x12 luni la shopm...?
    Ultima modificare făcută de geo888; 1st December 2015 la 22:59.
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

Uricanez este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th June 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu imi permite sa ofer aceasta posibilitate cumparatorilor nici contra cost. Am luat legatura cu cei de la shopm si au spus ca momentan nu este disponibila o astfel de optiune . si pe mine ma dezavantajeaza. ca exemplu: Un client vrea o poza cu familia pe o cana .. vreau sa fac sa fie foarte simplu pentru client. sa selecteze cana dorita , sa aiba un buton de incarcare a imagini . dupa care sa finalizeze comanda .

Asta ar fi una dintre cele mai mare nemultumiri ale mele . a 2-a ar fi desingur. adica e mult prea simplu siteul si vreau ceva mai custom

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Uricanez Vezi Post
    adica e mult prea simplu siteul si vreau ceva mai custom
    Atunci trebuie sa renunti la platforma shopmania si sa platesti un dezvoltator sau sa apelezi la o firma capabila sa faca un shop cu functionalitatile dorite.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Uricanez Vezi Post
    Buna. am tot cautat pe tot internetu si nu am gasit nimic care sa ma atraga. Caut pe cineva care sa imi poata construi un magazin online de articole personalizate.

Am un magazin la shopmania magazincreatie.ro dar nu sunt deloc multumit. este o tema foarte simpla si prea putine functii . clineti nu pot trimite pozele / imaginile pe care le vor pe cani / tricouri etc.
    Caut pe cineva priceput care sa poata construi un magazin online .. va rog daca este cineva disponibil sa ma contacteze in PM sau sa lase un mesaj in acest post. As vrea sa termin pana pe 14 ianuarie cand ar trebui sa platesc iara hostul la shopmania. Multumesc anticipat
    Ceea ce cauti tu este un magazin de 2500 euro+, pentru ceva ok, sau 1000-2000 pentru ceva "ca sa testezi".

Ai nevoie de un tool de personalizare, care sa genereze imaginea de produs in real time, sa o salveze in cos si sa ofere pretul final al produsului = configurabil. Adaugarea de poza la un produs este un task banal, dar clientul trebuie sa poata aranja poza cum vrea, sa-i mai adauge un text, culoare, etc.

Eu ofer doar solutii pe cs-cart, iar addons pentru ce vrei tu arata asa:

Modules :: CS-Cart add-ons :: CS-Cart Product designer add-on sau https://www.cart-power.com/cs-cart-h...er-add-on.html

Programatorul trebuie ulterior sa le finiseze, seteze, etc. Sub 1000 euro nu ai cum sa ajungi. Incearca opencart sau presta, care sunt mai ieftine. Dar daca nu-ti permiti sa platesti la shopmania, atunci nu cred ca ai buget pentru un shop cat de cat ok.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

gabetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th April 2011
    Locaţie
    Piatra Neamt
    Posturi
    186
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu stiu ce platforma ofera shopmania dar pentru numarul de produse pe care il ai pe site si pentru ce ai tu nevoie recomand: wordpress + woocomerce + Fancy Product Designer - WooCommerce plugin - WordPress | CodeCanyon

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [caut] operator magazin online
    De Serban Cristian în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st July 2014, 17:37
  2. Caut script magazin online simplu
    De Paul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd May 2012, 20:54
  3. Caut colaborator magazin online
    De lovelife în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0