Toti clientii AdSense din Romania sa se bucure: a inceput! S-au investiti bani in paginile voastre (indirect, of course)...
Aceasta reclama am gasit-o pe un site cu Yahoo ID![]()
Toti clientii AdSense din Romania sa se bucure: a inceput! S-au investiti bani in paginile voastre (indirect, of course)...
Aceasta reclama am gasit-o pe un site cu Yahoo ID![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
apropo de campania electorala..prin Ploiesti se plimba astia de la nu stiu ce partid cu un tir imens plin cu manelari. Merg ei cu 10 km/h, blocheaza circulatia, polueaza fonic cu manele si probabil sa asteapta ca lumea sa-i voteze. Mi-e scarba sa mai traiesc in romania asta.
Macar sa mai castigam si noi niste bani de pe urma lor daca investesc si in campanii adwords, desi sunt tare curios cat se ia pe un clic de pe un banner electoral
:)
Taie-le cauciucurile.![]()
azi am fost orbit de bannerele cu PNL pe cancan![]()
la mine , tot reclame cu job-uri apar.Au scazut castigurile dramatic in ultimele zile.
Nisa : divertisment
Just me!
iar trebuie sa ma pun pe pus filtre la reclame
www.pnl.ro
www.cristianolteanu.ro
candidat.urbaniulian.ro
www.voceaTa.eu
Daca am scapat vreunul puneti-l aici.
Ultima modificare făcută de w!ll; 12th November 2008 la 11:11. Motiv: Update lista
Lasa, nu-i filtra, ca aduc si astia bani!![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Sunt sigur ca lumea e satula cat ii vede la TV, nu cred ca vrea sa-i vada cineva si pe net.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)