Sa iti traiasca, daca este in leasing iti impune furnizorul firma de asigurari, tu nu ai putere de decizie, daca nu conteaza suma care o platesti asa mult recomand Alianz- Tiriac foarte seriosi, daca vrei daor RCA parca omnisig aveau cel mai ieftin
Sa iti traiasca, daca este in leasing iti impune furnizorul firma de asigurari, tu nu ai putere de decizie, daca nu conteaza suma care o platesti asa mult recomand Alianz- Tiriac foarte seriosi, daca vrei daor RCA parca omnisig aveau cel mai ieftin
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Si ati avut "ocazii" sa folositi polita de la Generali? Daca da, cum s-au comportat? Si folositi un broker sau nu?
Ardaf - singura firma fara franciza. celelalte iti impun o franciza de la 100 la 300 euro la fiecare dauna.
Faina, preferam mazda 6, dar si 3 imi place.
Sfat: Cumpara-ti loc de parcare daca vrei sa-ti pastrezi vopseaua pe masina... sau sa nu-ti mai gasesti stergatoarele... sau... in cel mai fericit caz sa ti se lase un bilet cum ca ai luat locul altcuiva. Poate sa confirme si crash![]()
Heh, un 6 mi-ar fi placut si mie.. dar deja is bani prea multi![]()
Frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos![]()
S-o stapanesti sanatos !
Eu am avut pana saptamana trecuta casco la Tiriac . Am auzit ca sunt prompti si ca nu iti fac probleme in caz de ceva .Nu am avut probleme asa ca nu am putut proba . Sunt totusi cam scumpi asa ca ma mai gandesc...
in loc de "3" trebuia sa fie "6". sa vezi aia cum merge
anyhow .. s-o conduci sanatos![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)