A venit vara si am observat scaderi de trafic masive pe toate site-urile, aproximativ -15%. Si castigurile sunt mai mici, se plateste mai prost. O sa tina oare toata vara ?
Cred ca ne-a luat lenea pe toti si am inceput sa fim mai putin activi in online. Cel putin observ ca majoritatea comunitatilor online devin din ce in ce mai inactive, inclusiv SEOpedia in ultima vreme s-a cam stins... S-ar putea sa tina toata vara, dar prin iulie-august o sa vezi scaderi si mai drastice.
in toate domeniile scade activitatea pe timpul verii
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Nu chiar, acum se vand aparatele de aer conditionat, biletele la hotel sau sticlele de bere.
Am zis ca jignesc comunitatea daca puneam un asterisc langa care scriam "mai putin cele sezoniere, de vacanta"![]()
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Eu cred ca ar trebui profitat de acest moment. Cand lumea se va intoarce din vacanta site-urile noastre or sa fie in top, daca ne ocupam de ele, bineinteles. Pana la toamna e cale lunga si se pot face multe.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu ma astept sa creasca traficul pe un site de turism...varful de trafic fiind in Iulie
De la 1 mai nu am mai avut chef de facut nimic.
Revin cu cheful in septembrie - octombrie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)