Mie chiar imi pare rau ca ai luat teapa , pentru ca si eu muncesc si stiu ce inseamna sa muncesti fara sa fi platit !![]()
Mie chiar imi pare rau ca ai luat teapa , pentru ca si eu muncesc si stiu ce inseamna sa muncesti fara sa fi platit !![]()
El oferta servicii de inscriere in directoare si apeleaza la doro, dar nu e nimic gresit in asta. Face outsourcing, cum fac o gramada de firme de SEO/design.
Anyway, pentru ca deviem, sper Doro sa iti recuperezi banii, 150 RON nu or fi multi bani, dar sunt totusi munca ta si merita sa te lupti pentru ei, pentru ca i-ai castigat, se pare, cinstit.
Nu , gresit e ca nu da banul
Da, intr-o acceptiune mai larga , e o externalizare de servicii si este foarte la moda in ultima vreme . E dreptul lui sa faca ce vrea .
Problema e cum depistam oferta serioasa a unuia care face outsourcing de o teapa.Eu cred ca trebuie sa mai si verifici cu cine ai de-a face atunci cand ai cateva indicii.
Fara a avea o preocupare excesiva pe acesta problema, consider ca sunt binevenite thread-urile de acest gen .
Cred ca ar trebui sa spui si despre ce siteuri este vorba , ca sa stie toata lumea sa deosebeasca un tepar de o persoana onesta !
Pe România nu mi-am luat ţeapă încă de la nimeni şi sper să nu pocesc cu acest post, însă pe DP era să primesc ţepe serioase. Mi s-a întâmplat să mă contacteze cineva şi când l-am refuzat a început să mă-njure.
Broscoi, ma refeream ca nu trebuie stigmatizat outsourcing-ul. De exemplu, eu iti dau tie sa imi faci un serviciu si vreau produsul final dupa parametrii pe care i-am hotarat impreuna. Daca tu, ca si prestator lucrezi personal la produsul respectiv sau angajezi pe altcineva sa o faca, pentru mine ca angajator e tot una, atata timp cat produsul final e in parametrii respectivi.
offtopic:
de ce negocierea e un lucru de "neapreciat"?
o afacere buna e aceea in care toate partile castiga (o afacere in care o singura parte castiga e "teapa" si observ ca nu va place cand sunteti de partea ei ascutita); pentru a ajunge la o afacere buna uneori se negociaza, pt ca nu mereu cererea si oferta se potrivesc;
ontopic:
de obicei masurile impotriva tepelor se iau inainte si nu dupa (de ex s-ar putea folosi o plata avans care sa acopere o parte din efort si in functie de rezultatele concrete - in cazul asta dupa o serie de inscrieri - sa vina si restul de transe de plata);
masurile de dupa si in special "ma oftic" consuma de obicei mult prea multe resurse si sunt paguboase (cu efortul alocat "razbunarii" se pot obtine de cele mai multe ori rezultate constructive in valoare de cel putin doua ori suma pierduta);
nu spun ca cei care dau tepe trebuie lasati in pace, dar spun ca situatia ar trebui bine evaluata pentru a minimiza pierderile;
sa speram ca e vb de o problema de comunicare ce isi va gasi rezolvare;
bafta,
Nu ma refer doar la reputatia pe acest forum (care dupa cum se vede nu exista - reputatia, nu forumul), ci pe intreg web-ul, in conditiile in care deja mi se pare ca doro e indreptatita sa-i publice datele de contact cunoscute. Tinand cont de reputatia seopedia, sunt convins ca la anumite cautari relevante aceasta pagina va aparea printre primele. Si numai din cauza asta, si mi se pare o greseala din partea lui.
Ultima modificare făcută de mike_ppc; 30th September 2008 la 10:02.
Un mic sfat, din experienta in imobiliare: ia-ti o marja de tepe (la noi era 1 din 10) si in clipa in care cineva iti da teapa treci zambind peste moment. Cat timp se incadreaza in marja totul e ok, tu iesi tot pe profit. Nu are rost sa iti consumi resursele urmarind un rau platnic cand in timpul asta tu ai putea servi 2-3 clienti "buni". Cred ca e valabil pt toti prestatorii de servicii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)