Nu ma bag deocamdata
Astept sa ia primul disc de aur pentru primul album
Nu are balta peste
Lasa sa-l inregistreze altul ca eu am destule domenii
Si Tolea Ciumac e disponibil si tot degeaba
Eu nu stiam cine doamna respectiva, am googalit ceva dar sunt in ceata, e atat de celebra? (nu fac pe naivul dar nu o stiu)
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Presimt ca urmatorul tau post va fi legat de domeniile care contin dan diaconescu, otv, becali, scandal, manelisti, cocalari. Ca asta e moda in romania.
Este?
.. care este.
Update: Butelie .ro si .com e luat. Restul sunt LIBERE!
De asemenea, tot din aceeasi categorie cu elodia, cioaca and company mai sunt libere urmatoarele:
Bigudiu - toate extensiile
Penal - doar .me
Irefutabil - toate cu exceptia .ro
Ultima modificare făcută de haos; 11th September 2008 la 18:44.
Atunci cand o sa fie celebra o sa va para foarte rau ca nu v-ati cumparat Maybach din banii obtinuti din vanzarea siteurilor pe care le-am sugerat spre inregistrare , sau nu va platiti rata la casa de vacanta din banii obtinuti de aceste siteuri !
Ala care are domeniul becali ultima data vroia 99 999 euro pentru acel domeniu , iar becali oferea maxim 20 000 de euro pe el .
Ultimul pret oferit de Jiji era 28 000 de euro , dar nu a fost dat !![]()
Odata cu refuzarea autorizarii de catre BNR a bancii becali afacerea a cazut !
Si actiunile impact scazura azi cu 63 % , dar valoarea unui domeniu !
Multa lume uita ca un domeniu , pe langa nume , trebuie sa mai aiba si continut ca sa faca trafic !
Grabiti-va , Magda Ciumac va asteapta nerabdatoare sa profitati de numele ei !![]()
Update : Chiar daca playboy nu i-a facut poze deocamdata , are sanse sa devina mult mai cunoscuta decat Alina Plugaru !
Update bis : Era sa scriu Alina Mararu , asta din cauza faptului ca s-a umplut tara de vedete , pentru ca in ziua de azi orice femeie care umbla fara sosete se crede diva p0rn0 !
Scuza-ma Cristi , dar nu cred ca exista denumirea diva adult !![]()
Pai daca spui ca e asa tare Magada "Ciomag", de ce nu profiti tu putin de ea?
Sau nici tu nu crezi ca o sa ai succes cu domeniul ala?
Eu as profita de ea , dar vreau sa profit de toate extensiile disponibile si momentan nu sunt in stare !![]()
In Romania trei lucruri prind cel mai bine si cei care stiu profita cat se poate de pe urma acestor 3 lucruri:
1. Manelele
2. Prostia
3. OTV(Elodia, Magda, Ciumac)
Cui dracu' ii mai pasa?
Iar noi ceilalti ne rugam sa ne pice BMW-ul din adsense.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)