Nu, dar Dan Brown si alti autori au lansat ideea ca acceleratorul ar putea fi o arma care sa distruga lumea (era si o carte despre un black hole creat de LHC). Hype-ul asta cred ca de acolo a aparut.
mie mi se pare asa o inutilitate tot experimentul asta. nu aveau pe ce sa cheltuiasca si ei cateva miliarde de $$$. mai bine ii investeau in development, cancer research, chestii mult mai utile decat sa aflam noi cum s-a facut bing bang-u'.
concluzia? Nu doar in Romania se platesc bani care ar fi foarte utili in anumite domenii pe porcarii... asa e peste tot se pare.
nosfer stai tu linistit ca daca era ceva nerentabil nu se apucau. aia nu sunt ca romanii si se gandesc la 'spemii de chestii inaine sa faca un lucru
si in plus nu e vorba doar de big bang, sunt multe alte chestii care vor sa le studieze.
Ultima modificare făcută de memelea; 9th September 2008 la 09:44.
ma voi chiar credeti ca nu s'a inventat leacul pentru cancer, sida... etc? eu zic, ca sunt inventate! Numai ca exista anumite interese care nu vor sa le dezvaluie...
Cum reusesc? E simplu... Link
Si cei care au lucrat la bomba atomica erau toba de carte...mie, sincer sa fiu , nu prea imi place joaca asta de-a Dumnezeu .
Oameni cu capul mare , toba de fizica sau de altele , au facut in istorie si multe tampenii... si de cele mai multe ori in numele unor scopuri nobile .
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)