lol w!ll
si eu am avut probleme la intervale random de timp: nu se incarca gmail-ul pe IE 7 decat dupa cateva refresh-uri. sau daca schimbam de pe "standard" pe "slow connection" si invers.
lol w!ll
si eu am avut probleme la intervale random de timp: nu se incarca gmail-ul pe IE 7 decat dupa cateva refresh-uri. sau daca schimbam de pe "standard" pe "slow connection" si invers.
Astfel de "tweak-uri" sunt si eu nevoit sa fac in momentul de fata.
New message->scris mesaj->send->error->copy mesaj->inchis browser->deschis browser->new message->paste
ah, inseamna ca e de la ei, credeam ca e de la browser. cu ff parca merge mai bine, dar nu imi place mie ffadica e singurul site care imi face probl pe ie e gmail inca mai e in beta se pare
![]()
Sa ma laud si eu, nici nu m-am logat bine acum pe mail si a si tipat: Oops… the system encountered a problem (#500) - Retrying in 1s
O sa incerc sa vad daca face la fel si daca dezinstalez toate plugin-urile din mozilla
stai conectat tot timpul pe mail?
Nu, am sters acum plugin-ul cookiepie (nu-l foloseam dar parea interesant) si nu am mai avut probleme pt. 2 min. sa vedem daca asta era problema...
Tu ai alta eroare #766, daca eroarea persista, intreaba pe Google Groups, sigur o sa gasesti o solutie.
We’re sorry, but your Gmail account is currently experiencing errors. You won’t be able to use your account while these errors last, but don’t worry, your account data and messages are safe. Our engineers are working to resolve this issue.
Please try accessing your account again in a few minutes.
Try Again Sign Out
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)