Ok - hai ca raspund eu

Ideile vin de la o pagina alba....

La inceput navighez pe mai multe pagini din acelasi domeniu cu viitorul meu site sa vad cam cum stau cu concurenta, ce au facut ei, ce design, etc, dupa care ma gandesc ce as putea face nou pe al meu, preiau diferite idei si le aplic in noul site.

O sa gasesti de multe ori o metoda eficienta si distractiva sa faci un BrainStorming la inceputul oricarui design - metoda e folosita in management - gasesti detalii pe Google cum se realizeaza.

Dupa ce ti-ai conturat in minte o imagine provizorie a site-ului, faci o schita simpla pe o foaie, in linii mari, cu pozitionarea noilor elemente - dar trebuie sa sti exact ce va oferii site-ul - de aceea designul se face ultimul, dupa terminarea scriptului.

De acuma urmeaza partea "grea", care identifica adevarata valoare a unui designer.... Nu e faza de complexitate, ci de simplitate a comenzilor folosite, a modului de a alege gama de culori, a structurarii claselor in css - conteaza foarte mult - creaza stilul unei pagini.

Tot ce trebuie sa faci e sa lasi mintea sa lucreze, dar sa nu faci totul cap coada, mai intrebi la prieteni, alti designeri din cand in cand o parere. S-ar putea ca tie sa-ti placa, dar celorlalti nu. Plus, cu ocazia asta mai vin idei noi.

La designurile pe care le-am creat pana acuma, am avut si cate 20 de templaturi ( designuri noi ) incepute, pana am ajuns la o varianta finala.

Ceva frumos nu iese din prima. E de lucru la ea.

Pt moment cred ca ajunge cam atata