Acum 2 ani ori eram eu prea newbie, ori DigitalPoint era un forum de calitate, cel putin fata de acum.
Acum 2 ani ori eram eu prea newbie, ori DigitalPoint era un forum de calitate, cel putin fata de acum.
Da, dar si de aici am prieteni care au vandut website-uri pe bani frumosi,deci eu raman la pararea ca, daca ai un website rezonabil nimeni nu are nimic de comentat (mai ales cand este cristi prin preajma)
E si ce s-o mai lungim. Pe aici in general lumea nu prea are bani, sau nu prea are bani pentru a plati la adevarata valoare un site. Alte motive le-am enumerat pana acum.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
eu am cont pe dp de doi ani si il citesc de 3, acum pe dp se invarte la Buy, Sell or Trade! nu se duce naibii din punctul meu de vedere, inca sunt acolo surse valoroase de informare la un nivel de incepatori si/sau medii. aici o parere subiectiva, seo este bazat mult si pe practica, ce vreau sa spun esta ca inceputul il inveti si ca sa progresezi/avansezi trebuie si sa practici . oricum de cand am cont pe seopedia mai rar pe dp !
aici e poveste mult prea lunga . insa cei de pe aici fac ei siteuri, si le cresc, nu cumpara .... si sincer sunt putine siteuri romanesti care sa faca banii ceruti! e mult supraapreciata piata, cum explici ca unii platesc si 15 euro pe 1000 de afisari....
Ultima modificare făcută de No_name; 12th July 2008 la 01:40.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)