I-am aratat la om ca are o eroare in s]Postat în original de misu @ Dec 7 2005, 02:00 PM) [post=7574
ce are laptopu cu air travel, mosule?
[/QUOTE]
I-am aratat la om ca are o eroare in site.
Ce sari in sus repede ?
I-am aratat la om ca are o eroare in s]Postat în original de misu @ Dec 7 2005, 02:00 PM) [post=7574
ce are laptopu cu air travel, mosule?
[/QUOTE]
I-am aratat la om ca are o eroare in site.
Ce sari in sus repede ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Recomandat din toata inima indiferent ce faci pe el...
iBook 12-inch 1.33GHz - Vezi si link: http://www.macgallery.ro/categorie.php?id=6
Daca ai posibilitatea sa mai pui niste bani, te orientezi si mai sus...![]()
Jucaria asta iti face cu cacao orice a fost listat mai sus, din toate punctele de vedere. Prietenii stiu de ce...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Laptop: nu de la e..mag, sincer...(sper no offense pt.cineva de aici);
Eu luat unul de la e..mag (2-3 luni), dupa 3 saptamani picat cooler sursa, sunat acolo si urmat (fara nici o exagerare, pe cuvant) :
- aaa...nu credem ca mai este in garantie; probabil ca din cauza prafului... (?!? dupa 3 sapt.?!?) - asta a fost absolut prima reactie, fara nici o intrebare sau solutie - de genul, veniti aici si vedem....
- de 3 saptamani? pai...."nu-i asa ca l-ati tinut pe genunchi" ???
sa explodezi de nervi, nu?![]()
...............
Cam asta a fost asa, de incalzire; dupa asta urmat multe ore bune de "distractie" la fata locului, cu greu ajuns sa vorbesc cu cineva din conducere cica, care conducere intalnita intr-un final avand reactii demne de piata de legume si fructe, nu de manager de zice-se ditamai mag. on line din Romania (si Public Relations, cica...)....
.........
Atat, deocamdata. Pot reveni cu explicatii suplimentare despre lucruri, fapte si persoane (cu nume), daca e cazul.
Succes in alegerea firmei si dupa, a laptop-ului...(asta daca te mai intereseaza si garantia).
Daca mai zici ceva de E-mag... Te spun lui Razvan sa stii![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
N-am zis nimic de Razvan, n-are de ce sa se]Postat în original de Cristian Mezei @ Dec 11 2005, 01:06 AM) [post=7780
Daca mai zici ceva de E-mag... Te spun lui Razvan sa stii
[/QUOTE]
N-am zis nimic de Razvan, n-are de ce sa se supere. Paraciosule!![]()
salut,
as dori si eu sa achizitionez un laptop, am un buget de 4500 ron si nush spre ce mas orienta as merge pe un sony vaio, insa astept si alte opinii ale voastre daca ati achizitionat ceva bun in banii astia, va multumesc anticipat! cineva mia recomandat un toshiba, dar nu stiu ce sa mai zic! vreau ceva slim si cu un ecran ceva de genu x-black de la sony, si sa nu se incalzeasca!
Pai... nu prea exista laptop care sa nu se incalzeasca.
In primul rand eu as pune o intrebare: pentru ce vrei sa folosesti laptopul respectiv? Ca din 4500 RON se cam pot alege configuratiile...
Deci din cam 1100 EUR + TVA se poate cumpara si un laptop Gamer (GPU cu memorie proprie, multa memorie RAM si mult spatiu pe HDD) sau unul Multimedia (ecran mare, tv tuner si alte asemanatoare incorporate).
Dupa parerea mea, ar trebui sa-ti cumperi un model Acer + prelungire de garantie pe 3 ani. Un prieten de-al meu si-a luat HP, dar din prima zi e nemultumit de zgomotul facut de el.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
miam cumparat pana la urma un vaio mai exact Sony Vaio FZ21M si sunt destul de multumit de elmam cam chinuit cu el ca nu vroiam vista dar pana la urma am ramas tot pe vista ca nu am reusit sa instalez xp din cauza la hdd ca e sata sau ceva de genu !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)