a fost cineva zilele astea?e ceva?
eu ma pregatesc sa plec acum spre bucuresti,am fost in fiecare an si s-a meritat :d.
a fost cineva zilele astea?e ceva?
eu ma pregatesc sa plec acum spre bucuresti,am fost in fiecare an si s-a meritat :d.
Din an in an e mai slab. Am fost vreo 5 ani la rand si am fost din in ce in ce mai dezamagit. Anul asta am si invitatie si tot nu stiu daca o sa ma duc.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Plec într-o oră către CERF, din auzite pot şi eu să zic că e slab..
am fost pe la prânz. Varză, varză, varză, varză! Standuri praf, absolut nimic nou şi interesant!
tocmai am ajuns de la bucuresti...dezamagit? profund.
pana si fetele au fost destul de uratele anul asta.nu mai vorbim de cele cu celulita dezbracate 90% ,reprezentand antivirusul nod32..
pffff.
prea multa oboseala pentru ..nimic.
Anul trecut stiu ca "exponatele" de la Ultra Pro au fost simpatice... oricum daca vroiai sa vezi fetite ai gresit targul, alea le gaseai la Eros Show![]()
anul asta e primul cand nu ajung. am fost cam ultimele 6 edititii si mi s-a parut editite de editie mai slab.
parerea mea este ca odata cu cresterea internetului a cam scazut puterea cerf-ului.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Rezonez in totalitate,nici eu nu am fost la CERF anul acesta,dar am fost la vreo 4 editii,si am impresia ca organizatorii nu mai pot face fata asteptarilor publicului...
destul de putine noutati si inventii in adevaratul sens al cuvantului...doar upgrade-uri si update-uri mai mult sau mai putin utile in domeniul IT...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)