Eu am zis doar din ce am citit pe alte forumuri, nu am avut ocazia sa-l testez, e posibil ca cei care au scris ca Sp3 aaduce imbunatatiri sa fi avut aceasta impresie din cauza windows-ului proaspat instalat.
Eu am zis doar din ce am citit pe alte forumuri, nu am avut ocazia sa-l testez, e posibil ca cei care au scris ca Sp3 aaduce imbunatatiri sa fi avut aceasta impresie din cauza windows-ului proaspat instalat.
Da, e adevarat ca daca il instalezi "pe curat" iti da alta senzatie, fata de Windows-ul vechi cu (eventual) toate update-urile instalate pana la SP3.
Cum am spus, am scris despre slipstreaming pe blog. Daca nu merge bine ceva, lasati comentarii sau spuneti aici.
Faceti un "merge" cu postul de mai sus pt ca vad ca nu pot sa il sterg.
Mersi!
Ultima modificare făcută de Federals; 1st June 2008 la 16:14.
nu vad de ce as trece la sp3 cand sp2 si xp student edition merg atat de bine.. nu ii vad rostul
![]()
Are numai update-uri de securitate post-SP2. Da, daca esti cu sistemul la zi nu ai nevoie de SP3. Nu aduce nimic nou in feature-uri. Dar daca nu ai update la zi, iti recomand.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)