domeniile n,c,p,u punct ro sunt de vanzare. singurele oferte pe care le-au luat in considerare proprietarii au fost cele mai mari de 50.000$
mi se pare totusi cam exagerat.. la urma urmei estet totusi un simplu nume.
domeniile n,c,p,u punct ro sunt de vanzare. singurele oferte pe care le-au luat in considerare proprietarii au fost cele mai mari de 50.000$
mi se pare totusi cam exagerat.. la urma urmei estet totusi un simplu nume.
Nici un nume de domeniu nu valoreaza mai mult de 1000E fara continut.sunt domenii pe sedo luate cu 10$ si se cer 2-3 mii E, mi se pare o prostie mai ales ca brand-ul si continutul dau valoarea site-ului.
Si daca google nu era..
mihh, incearca becali.com romanii nostri cereau pe el 1 mil $$ intr`o vreme, acum nu mai stiu ce`i pe acolo..de continut acolo, nici nu poate fi vorba![]()
Mie unul nu-mi prea plac domeniile de o singura litera .ro
Sunt si exceptii, bineinteles.
Pizza.com (despre care e vorba in articol) poate genera un numar extraordinar de afisari pe zi, chiar si daca se face pe el un director de pizzerii numai din SUA.
Desi... 2.6 milioane pentru o alegere inspirata la inceput cand erau inca domenii bune si libere...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Domeniile de 1-3 litere sunt f cautate/scumpe din simplul fapt ca sunt usor de tinut minte. Omul tine mai usor minte sa intre pe a.ro decat pe unnumelung.ro![]()
uitati aici lista domeniilor din .ro dintr-un caracter. toate pe cere le-am verificat sunt detinute de straini![]()
http://www. fai. ro/show_results2.php?val=1&submit=Cautati
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Normal ca de straini, noi nici nu aveam internet cand s-au luat alea. Cine mai tine minte vremurile alea cu net de la Soros, BBS-urile, ping, tracert & Mozaic...
Atunci eram un soi de Tokelau, saraci si neinformati. Abia am convins o firma de calculatoare (maricica, exista si astazi) sa-si ia domeniu .ro, preferau sa ramana pe subdomeniu home.ro din motive financiare (60$ erau ceva banisori).
Ma rog, si acum tot un soi de Tokelau suntem pentru ei.
hehe....daca ma apucam sa fac site-uri cand am dat de net prin 2000.... in loc sa pierd vremea pe irc si sa vina milioane la romtelecom...acum milioanele ar fi fost ale mele
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)