Salut,
Sunt curios: vad ca anunturi-gratuite.ro afiseaza headerul si counterul de trafic.ro al bizcity.ro
Parca webmasterul era membru si pe aici, nu?
Detalii, detalii...
Salut,
Sunt curios: vad ca anunturi-gratuite.ro afiseaza headerul si counterul de trafic.ro al bizcity.ro
Parca webmasterul era membru si pe aici, nu?
Detalii, detalii...
Ultima modificare făcută de myamar; 29th February 2008 la 19:23.
Originally posted by myamar
[b]
Detalii, detalii...
Eu sunt membrul membru al acestui forum, actualul si fostul webmaster, fostul proprietar al site-ului Anunturi-Gratuite.ro.
Detalii legate de pret nu doresc sa dau. Cel putin nu inca. Alte detalii, oricand
Numai bine!
Salut,
Stiu ca pretul nu se spune, eram curios despre:
vor mentine domeniul sau, ca de obicei, il vor ingropa si vor face redirect spre situl lor similar, anunturi.bumerang.ro parca
Te-au luat in echipa?
Au conditionat cumpararea de performante ulterioare (am vazut ca ebay a facut asa cu skype, vor plati diferit in functie de numarul de utilizatori ulteriori achizitiei).
Mai ai voie sa lansezi un proiect asemanator in viitorul apropiat sau sa folosesti codul sursa?
atat imi vine acum...
danic cred ca ne-ai facut curiosi. cum adica "actualul webmaster"? mai detii procente din site, iti ofera un salariu pt. ceea ce faci, te consultii cu ei...?
oricum, felicitari pt. vinzare
Imi cer scuze ca raspund atat de tarziu.
Se tinde spre o integrare totala sub bizcity.roPostat în original de myamar
Va fi facuta peste cateva luni, cand clientii se vor fi obsinuit deja cu ideea.
Postat în original de myamar
Nu. Nu s-a pus problema de asa ceva. Echipa in care ma aflu acum ma face sa ma simt multumit.
Da, exista o clauza in contract care specifica un numar de vizitatori unici saptamanl.Postat în original de myamar
Nu e specificat explicit in contract. Din bun simt, probabil ca nu o voi face.Postat în original de myamar
Numai bine!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)