90% mi-a placut ce ai scris.
Rezerve insa la
"2. Fiecare firmulita, care ofera ceva ar trebui sa aiba un site plin de informatii, nu o poza pixelata si un telefon de contact, ca sa nu afle clientul prea multe de pe site, ci sa il "vrajeasca" la telefon."
Nu toti fac asta si nu neaparat pentru vrajeala, ci efectiv pentru ca nu s-au gandit, avand pe cap si alte minuni legate de probleme de contabilitate sau fel de probleme administrative (angajati, noi legi, noi regulamente si alte tampenii de genu).
Caz concret amicul meu de la Cadouri online barbati. I-am zis frumos: da nene, ai cutiute foarte frumoase, dar de unde sa stiu ce este in ele? Drept urmare omul a inteles si de ex la produse tutun s-a straduit sa explice cum e cu tutunul aromat de care tot auzim, avand promisiuni ca va pune inclusiv un video cu pregatirea unei pipe sau a unei tigari de foi.
Eu de ex fumez assos, dar daca ma tenteaza pipa?
La fel si la trusele de bauturi: "Contine un desfacator (tirbuson), 2 dopuri otel+pluta, un dop otel". Parca asa mai merge desi il mai bat la cap sa-mi zica daca e otel elvetian sau suedez si alte detalii![]()
Similar si adresa: sa fie pe fiecare pagina, sa vada potentialul client ca e o firma reala si nu 2 pustani dintr-un garaj care vand cartofi si bolovani in loc de cadouri.
O alta problema pe care in mod cert o va avea este copierea continutului. Omul meu vrea sa vanda si nu prea are timp sa urmareasca in instanta pe cei care i-au copiat contetul original (efectiv povesteste ce are in cadouri).
Asa ca poate e mai mult o problema de legislatie decat de "vrajeala".